LIFESTYLE

Motivul dureros din spatele ultimului gest al Prinţului Harry. Tragedia care îl urmăreşte încă

vanityfair.com

În ultima vreme s-a vorbit mult despre motivul care i-a determinat pe Prințul Harry și Meghan Markle să decidă să se mute din Palatul Kensington și cele mai multe surse au citat un presupus conflict între Meghan și Kate Middleton.

Cu toate acestea, un articol scris de corespondentul regal Emily Andrews pentru The Sun susține că decizia celor doi de a părăsi Palatul Kensington și de a se muta în Windsor, la Frogmore Cottage, are, de fapt, un alt motiv.

CITEȘTE ȘI: Pâinea lui Meghan Markle: Una dintre reţetele favorite ale soţiei Prinţului Harry

Andrews susține că o sursă apropiată familiei regale i-a spus că „Este părerea mea că Harry simte că nu și-a putut proteja mama, așa că face tot ce îi stă în putință pentru a-și proteja soția. Este modul lui a evita greșelile trecutului”.

Prințesa Diana, care a murit tragic în 1997 în timp ce era urmărită de paparazzi, a fost întreaga ei viață vânată de paparazzi și cei doi fii ai săi au vorbit în numeroase ocazii despre efectul devastator pe care acest lucru l-a avut asupra vieților lor.

Potrivit sursei citate de Andrews, „Prințul Harry nu va permite absolut nicio formă de critică la adresa lui Meghan și este atât de sensibil încât adesea vede critici și negativism și acolo unde nu există așa ceva”.

Harry a dovedit că este foarte protector la adresa lui Meghan și atunci când fratele său, Prințul William, și-a exprimat îndoielile cu privire la relația dintre Harry și Meghan. Potrivit surselor, „Harry l-a acuzat pe William că încearcă să îi distrugă relația”, lucru pe care nu îl va permite niciodată.

CITEȘTE ȘI: Însărcinată la Casa Regală: Reguli ciudate pe care trebuie să le respecte Meghan Markle, soţia Prințului Harry

În lumina acestor informații, mutarea Ducelui și Ducesei de Sussex pare mai mult o metodă de a se asigura că își vor păstra viața cât mai departe de ochii lumii și își vor putea proteja mai bine copilul.

Comentarii: