LIFESTYLE

Ne-a făcut să râdem în hohote, dar viața lui a fost un șir nesfârșit de cumpene! Marele actor Alexandru Arșinel încă nu-și mai revine din șocuri

Poate că mulți i-au lipit eticheta de favorizat al sorții sau de ”om al tuturor stăpânirilor”, poate că au fost voci care au susținut că i-au plăcut prea mult banii, poate că a mai greșit câteodată intrând în diverse clinciuri și profitând de postura de vedetă.

Dar un lucru e cert. Alexandru Arșinel este un bun național și un mare artist care ne-a făcut parcă trecerea prin comunism mai ușoară. Că nu aveam alternative, veți spune cei mai cârcotași, dar talentul și munca nu i se pot refuza și nega.

Și cum spuneam, îndrăgitul actor de comedie care ne-a făcut să râdem în vremuri de tristă amintire și ne mai face încă nu o duce numai într-o veselie, așa cum am fi tentați să credem despre comedianți.

Moartea prietenei și partenerei de scenă de-o viață Stela Popescu și,  la scurt timp, a Cristinei Stamate, colegă și amică, l-au dărâmat practic pe puternicul Arșinel. Un munte de om care a clacat și a cerut să se retragă din funcțiile de conducere ale Teatrului de Revistă, mai ales după ultima lovitură.

Soția lui Arșinel, Marinela, aproape că nu se poate deplasa din cauza unui accident mai vechi, în timp problemele agravându-se pentru consoarta marelui artist.

Citește și:  Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

Infarct după cascada de necazuri

Da, e adevărat că toate aceste suferințe și-au pus amprenta fizic asupra lui Alexandru Arșinel. Obosit și fără chef parcă, actorul a vrut să scape de responsabilități, chiar și cu riscul unui salariu diminuat.

Însă boala nu a așteptat prea mult, așa că Arșinel a ajuns pe mâna medicilor în urmă cu ceva timp din cauza problemelor cardiace. A suferit un infarct și a avut nevoie chiar de o intervenție chirurgicală la inimă.

Din fericire pentru el, nu a suferit vreo recidivă la afecțiunile vechi care l-au împins să recurgă la un transplant de rinichi, în urmă cu câțiva ani. De altfel, la ceva vreme de la operație, au fost voci care l-au acuzat pe Arșinel că a profitat de statutul de vedetă și s-ar fi împins pe lista de priorități în fața altor pacienți care așteptau organul de la donatori.

Și nu în ultimul rând, actorul a avut de-a face cam des în ultimii ani cu hoții! Casa de vacanță din 2 mai a fost călcată de mai multe ori, iar hoții l-au lăsat la un moment dat fără toată aparatura casnică.

Comentarii: