LIFESTYLE

Nimic nu e ieftin la Bianca Drăgușanu: De ce crede vedeta că femeile aleg genți foarte scumpe, de marcă

Nimic nu e ieftin la Bianca Drăgușanu: De ce crede vedeta că femeile aleg genți foarte scumpe, de marcă. Bianca Drăgușanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume și la fel a făcut-o și recent, când a comentat cu privire la femeile care își cumpără genți scumpe. Dat fiind că ea însăși poartă doar haine și accesorii de brand, cu siguranță nu a fost o ironie, ci doar purul adevăr.

Ceasuri scumpe, diamante, haine de brand și genți care costă cât o mașină mai modestă – toate acestea fac parte din arsenalul Biancăi Drăgușanu, care este pasionată de piesele de brand. Recent însă, în mediul online, vedeta a spus un mare adevăr – femeile își cumpără genți scumpe – și nu numai – ca să impresioneze alte femei, și nu pe bărbați, care sunt atrași de obicei de alte detalii feminine…

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu suferă material din cauza dragostei: Pe cine a dat în judecată din cauza prejudiciilor financiare suferite

Nimic nu e ieftin la Bianca Drăgușanu: De ce crede vedeta că femeile aleg genți foarte scumpe, de marcă

Dacă îi privești contul de Instagram, îți dai seama din prima clipă că Bianca Drăgușanu „joacă în altă ligă”. Vedeta duce o viață de lux, începând cu hainel epe car ele poartă și mașinile pe care le conduce și încheind cu vacanțele în locații spectaculoase.

Nimic nu e ieftin la Bianca Drăgușanu, și asta se vede cu ochiul liber. Și cum are atâta experiență în privința asta, vedeta a concluzionat amar că femeile au un motiv bine determinat pentru care dau bani mulți pe genți. Deși are obiceiul să mai transmită mesaje cu subînțeles, de data asta a fost probabil doar un puseu de sinceritate.

‘Credeți-mă, femeile își cumpără genți foarte scumpe doar pentru a impresiona alte femei! Niciun bărbat nu a spus vreodată: ‘Băi, frate, era urâtă, dar avea o geantă…’, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

De altfel, Bianca a recunoscut întotdeauna că este pasionată de haine, bijuterii și genți și, mai mult, i-a transmis pasiunea și fetiței sale, Sofia, care la 7 ani are deja propria colecție.

„Nu sunt „regina diamantelor’. Am și eu acolo câteva. Dar nu mai poate nimeni să vină cu vreun fals la mine, îl recunosc de la distanță. Nu poți să mă fraierești. Nici la diamante, nici la poșete, nici la accesorii, nici la pantofi. De la distanță le recunosc.

Are seiful ei, cu bijuteriile ei, pe care le-a tot primit, pe care le-am cumpărat eu, bunica, tati. Are bijuteriile ei de când era mică. Unele nu îi mai sunt bune, dar o să le schimb sau o să le modific. Are și ea bijuteriile ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine primite’, a spus vedeta, potrivit ego.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou

Deși au început anul 2024 despărțiți din cauza geloziei și amândoi declarau că de data aceasta este o despărțire defintivă, la scurt timp cei doi s-au împăcat. De atunci, și-au dus relația la un alt nivel și au făcut numeroși pași importanți. Mai concret, ea a petrecut Paștele cu el și familia sa, chiar dacă la început ea nu a fost acceptată de părinții lui, iar mai apoi și-au luat copiii din mariajele anterioare și au plecat cu ei în vacanță, ca o adevărată familie.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au publicat și poze din vacanța petrecută împreună, dovadă că relația lor mergea bine, dar iată că recent cei doi au bifat o nouă despărțire. Ce-a de-a 11-a, deși e greu de crezut că mai poate cineva să numere… Întorși pe meleagurile românești se pare că au apărut problemele, asta fiindcă, la început de iunie, au șters toate de pe rețelele de socializare toate fotografiile postate cu ei doi de-a lungul timpului și nici nu se mai urmăresc pe conturile online.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu șochează din nou: ”Un bărbat sărac e un bărbat prost”

Mai mult decât atât, potrivit unor surse Antena Stars, Gabi Bădălău ar fi decis să o blocheze pe Bianca Drăgușanu. Astfel, vedeta nu ar putea să îl contacteze și de data aceasta despărțirea ar fi pornit chiar de la afacerist, fără a se cunoaște însă motivele, relatează viva.ro.

Comentarii: