LIFESTYLE

Nu a citit și asta în stele! Ce regretă Neti Sandu cel mai mult

Nu este telespectator care să nu o știe și este, cu siguranță, de ani buni, una dintre aparițiile preferate ale publicului din România. Este de-o viață la Pro TV, dar cam atât știu admiratorii lui Neti Sandu despre ea.

Întotdeauna discretă, Neti, ”doamna cu horoscopul”, n-a lăsat niciodată la vedere prea multe detalii despre viața personală. Și nici tabloidele nu au scormonit prea mult în intimitatea vedetei de la Pro TV.

Într-un interviu ceva mai „sensibil” însă, oferit revistei Unica, Neti Sandu și-a deschis sufeltul și a vorbit despre viața de familie, care, din păcate, acum îi lipsește.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Motivul pentru care nu a avut copii niciodată

Neti nu are copii, dar a recunoscut că regretă acum că nu a devenit mamă în tinerețe.„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut.

Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil.

Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a mărturisit Neti, într-un interviu pentru revista Unica.

 

 

Comentarii: