MODA REVIEW

Nu lăsa pantofii să te strângă: Trucuri pentru a avea încălțăminte confortabilă

dozadesanatate.ro

Ai comandat o pereche de pantofi, i-ai așteptat cu nerăbdare zile la rând, iar când îi probezi prima dată observi că te strâng puțin. Și pentru că atunci când ne îndrăgostim de o pereche de pantofi ne este aproape imposibil să renunțăm la ea, returnarea nu este o opțiune.

Bineînțeles, alegerea pantofilor trebuie să se bazeze întotdeauna pe alegerea mărimii corecte, bazate pe măsurarea piciorului. Din păcate, mărimile nu sunt universal valabile și diferă de la un producător la altul. De exemplu, poți avea pantofi sport mărimea 36 care îți vin perfect și pantofi mărimea 37,5 care te strâng.

Atunci când ai încălțări care îți vin bine, dar sunt puțin cam înguste sau te strâng în vârf, poți apela la câteva trucuri pentru a lărgi pantofii.
Iată ce să încerci:

Trucul pentru a lărgi pantofii folosind uscătorul de păr

Poți să accelerezi procesul natural de lărgire a pantofilor din piele încercând acest truc folosind șoșetele și uscătorul de păr. Căldura relaxează fibrele de piele și lărgește pantofii, astfel încât să se muleze perfect pe picioarele tale.

CITEȘTE ȘI: Previne uzura prematură a încălțămintei! 5 măsuri pentru păstrarea pantofilor

Instrucțiuni:

Pune-ți în picioare una sau două perechi de șoșete groase.
Apoi încalță-te cu pantofii și folosește foehnul la temperatură medie timp de 30 de secunde deasupra lor, insistând asupra diferitelor zone ale pantofilor pentru a evita supraîncălzirea locală. Repetă această procedură până când pantofii se lărgesc.

Este un truc pentru a lărgi pantofii potrivit în special pentru încălțămintea din piele și piele întoarsă.

Trucul pentru a lărgi pantofii folosind gheața

Instrucțiuni:

Umple o pungă alimentară resigilabilă cu apă. Închide-o bine și lasă puțin spațiu liber.
Bagă câte o pungă în fiecare pantof și ai grijă să nu existe scurgeri. Așază punga astfel încât să se muleze bine în interiorul pantofului. Pune pantofii în congelator și lasă-i până când apa îngheață compelet. După ce apa a înghețat, scoate pantofii și lasă-i la dezghețat aproximativ 20 de minute sau până când gheața s-a topit. Repetă procedura de mai multe ori, până când pantofii se lărgesc.

Este o metodă potrivită pentru pantofii cu vârf deschis, pentru pantofi sport sau altă încălțăminte care nu este din piele.

Trucul pentru a lărgi pantofii folosind un dispozitiv special

Este una dintre cele mai sigure modalități de a lărgi pantofii pentru că aceste dispozitive sunt special concepute să lărgească pantofii.
Sunt disponibile în mai multe dimensiuni și forme, astfel încât să se potrivească perfect fiecărui tip de pantofi.

CITEȘTE ȘI: Alegerea pantofilor potriviţi, mai importantă decât pare! Bolile care pot apărea din cauza încălţămintei

Te ajută să alungești pantofii, dar și să îi lărgești, dacă sunt prea înguști. Tot ce trebuie să faci este să plasezi dispozitivul în interiorul pantofilor și să-l lași timp de câteva zile. Pantofii se vor lărgi treptat și nu riști să-i strici folosind căldura sau gheața.

Comentarii: