LIFESTYLE

Nu se mai opresc din romantisme! Ce surpriză i-a făcut viitorul soț Cătălinei Ponor, de ziua ei

Pe 8 august, Cătălina Ponor făcea marele anunț: se va căsători cu Bogdan Jianu, care tocmai ce îi oferise inelul de logodnă, după mai bine de doi ani de dragoste discretă. Mesajul Cătălinei, o persoană extrem de reținută cu detaliile despre viața ei privată, era de data aceasta unul siropos, demn de o femeie îndrăgostită.

„Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, scria Cătălina Ponor pe Instagram, alături fotografia cu bijuteria oferită de fostul soț al solistei Julia Chelaru.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Ești sufletul familiei!”

Ei bine, după dezamăgirea în amor, provocată de trădarea portoricanului Tommy Ramos, dar și după ghinionul avut mai mereu de marea noastră campioană, se pare că ea și-a găsit de data asta sufletul pereche.

Cătălina Ponor pare să fi aflat în Bogdan Jianu, actor, cascador și regizor, bărbatul acela romantic la care visează în taină orice femeie de pe planetă. O mică dovadă este mesajul pe care viitorul soț i l-a lăsat și el în văzul tuturor, pe rețelele de socializare, în ziua în care legendara sportivă a împlinit 33 de ani.

„Thank you for loving me, for keeping us toghether. You are the heart and the soul of this family. Happy birthday! Love you!” (n.r. Îți mulțumesc că mă iubești, că ai grijă de relația aceasta. Ești inima și sufletul acestei familii. La mulți ani, te iubesc!), a scris Bogdan Jianu pe Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: