LIFESTYLE

”O fițoasă”! Ce spune un fost tenisman despre Simona Halep, de ce se feresc marii antrenori de ea

Deși favorită numărul 1 la câștigarea trofeului și în mare vână până a dat Swiatek, Simona Halep a părăsit și anul acesta devreme Roland Garrosul. Prilej pentru haterii campioanei să mai scoată la iveală și câteva dintre defectele ei. Și aici nu e neapărat vorba despre jurnaliștii români pe care Simona îi tratează cu suficiență, ci chiar de oameni din lumea tenisului.

Mihai Rusu era înainte de 1977, când a fugit în Germania, al doilea cel mai bun jucător Stelei, după Titi Hărădău. Iar fostul sportiv nu are cuvinte tocmai frumoase la adresa Simonei Halep.

”Spunea Barbara Rittner (nr. – fost număr 24 WTA), care e șefa tenisului feminin din Germania, că Halep e un mare talent, dar e dificil de antrenat. Această declarație spune foarte multe.

De aceea și foarte mulți antrenori mari evită, chiar dacă primesc oferte s-o antreneze. Ei își spun: «Nu, n-avem nevoie să ne complicăm existența pentru cei patru, cinci, șase mii de euro pe săptămână». Antrenorii se duc către jucătorii și jucătoarele care au o lungime de undă mentală și sufletească.”, a spus Rusu la gsp, imediat după eliminarea româncei.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Comportament de ”divă”?

Cel puțin, așa i-a spus fostul jucător de tenis, care acum este stabilit în Germania. ” La 29 de ani, Simona Halep mai are ani buni de jucat, dar cred că trebuie să aibă o atitudine pozitivă față de antrenamente. E meseria ei, trebuie să se gândească ce vrea să facă. (…)”

Serena Williams e o divă în America, dar se supără dacă îi dai mingea la 10 centimetri distanță și nu în rachetă. Mi se pare exagerată! De aici încep neconcordanțele. De la mofturi, de la fițe! Eu cred că Simona e fițoasă”, a mai spus Mihai Rusu.

„Se pune întrebarea: Cine îi stabilește ei programul de antrenament? Ea sau antrenorul? Nu e un secret că ea a ajuns o mare vedetă. Pentru România, ea e cea mai mare divă. Apare în lumea mondenă, toată presa mondenă scrie despre ea: ce cumpără, ce investiții a mai făcut, când apare noaptea în cluburile de pe litoral. Își face ea programul? Se mai înțelege ea cu vreun antrenor?

Cred că se va înțelege foarte greu cu antrenorii din România. Ea e cea dominantă, cea care își plătește echipa, are primul și ultimul cuvânt. Antrenorul Darren Cahill nu a fost tot timpul lângă ea, antrenamentele au funcționat ca la facultățile fără frecvență: prin telefon. Îmi pun o altă întrebare: Cât timp s-a antrenat ea? Se antrenează de două ori pe zi?”, a mai susținut Rusu, potrivit GSP.RO.

 

 

 

 

Comentarii: