LIFESTYLE

Oana Roman reacționează: se desparte sau nu din nou de Marius Elisei?

Iată că nu a trecut mult și prin showbizz au început din nou bârfele cum că Oana Roman e iar în prag de despărțire de Marius Elisei. Că s-ar fi certat după sărbători și sunt probleme în paradis.

Ultimele două postări, cu subînțeles, ale celor doi parteneri au dat apă la moară zvonurilor și s-a făcut din nou vâlvă: după ce s-au despărțit, s-au împăcat, au divorțat și s-au reunit, au ajuns de unde au plecat?

Despre ce este vorba? ”Cine nu mă vrea nu mă vrea. Asta e, nu oblig”, a scris Marius Elisei pe Instagram și, combinat cu un mesaj postat de Oana, până la speculații a fost doar un pas.

CITEȘTE ȘI: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

”Mai avem și noi momente aiurea!”

Evident că auzind ce zice gura lumii, Oana a reacționat imediat și a lămurit întreaga situație. ”Mă duc în vizită la mama și în drum am mai citit din mesajele primite de la voi. Am înțeles că iar discută despre viața mea unii care nu m-au văzut în viața lor.

Am primit mesaje că prin presă, pe la televizor sau nu știu ce emisiuni comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat sau nu știu de unde a tras lumea concluzia asta.

Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. (…) Nu vă mai faceți griji! Este totul în regulă. Mai avem și noi momente aiurea, dar este totul OK. A postat Marius un story cu subînțeles și eu am postat alt story, care cică tot cu subînțeles. Poate eu am pus un story care era legat de cu totul altceva (…)”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

 

 

Comentarii: