LIFESTYLE

Dani Oțil, ironii în direct la adresa lui Conect-R: ”Faza unul alcoolul, faza doi drogurile, apoi mergem la Denise Rifai!”

”Matinalul” de la Antena 1 este cunoscut drept un tip cu umorul mereu la purtător, dar Dani Oțil are și obiceiul de a strecura replici ironice la adresa multor vedete din show-bizz.

Iar recent i-a venit rândul lui Conect-R să fie ținta voalată a realizatorului tv. Ce s-a întâmplat, de fapt? Când una dintre invitatele emisiunii pe care o prezintă și-a justificat întârzierea motivâd că nu s-a simțit bine, Dani Oțil i-a explicat că și lui i s-a întâmplat, doar că „s-a dres” cu un pahar de pălincă. Apoi, a dezvoltat ideea astfel.

”Și eu mă simțeam rău azi, dar am luat o pălincă de la Nicolai Tand, servită impecabil de Florin Ristei, și a mers…
Așa începe totul: Faza unu alcoolul, faza doi drogurile, după care mergem la Denise Rifai”, a spus acesta, moment în care Ramona Olaru a izbucnit în râs.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Indiciile care ne spun că muncim prea mult şi efectele grave ale acestora

Conect-R a mărturisit că s-a drogat

Dani Oțil a făcut, cel mai probabil, aluzie la cel mai recent interviu din emisiunea de la Kanal D, cel cu cântărețul Conect-R, care i-a făcut o serie de confesiuni șocante lui Denise Rifai.

„M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală.

Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă.”, a dezvăluit Connect-R.

 

 

 

Comentarii: