LIFESTYLE

Oana Zăvoranu despre războiul cu influencerițele: ”Au trecut la amenințări și hărțuială!”

Așa cum era și de așteptat, pe Oana Zăvoranu era greu să o oprească cineva când se pornește. Iar cruciada divei de Dorobanți contra influcenerelor care au dat-o în judecată a trecut la un alt nivel.

Zăvoranca le transmite că ceea ce ea face la emisiunea de pe canalul ei de Youtube nu poate fi încadrat nici la instigare, nici la bullying. Și promite ca va demasca așa-zise încercări de a o intimida, amenința și hărțuieli din partea vedetelor vizate de ea în episodul săptămânal.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

S-a ales cu cinci procese

Anul a început cu Oana Zăvoranu, mai bine zis, anul trecut s-a încheiat pentru vedetă cu cinci procese la activ. Pe care, cu excepția celui intentat de Cristina Ich, le-a câștigat în prima instanță pe toate.

În ceea ce privește continuarea emisiunilor cu tematică, Zăvoranca susține în continuare că ea nu face decât pamflet. Și că orice informație oferă acolo, pe Youtube, se susține și se poate verifica.

”Peppa Pig mănâncă și slăbește de când o știm, eu doar v-am arătat-o cât e de penibilă cu ceaiul de cufureală, și cum mută șemineele, rupe pereții ca să vă arate cât a slăbit ea de tare.

Pe Andu Madam, ce? Vi l-am arătat în toată splendoarea lui, că rupe prizele și întrerupătoarele, și că face reclamă la vitamine de păr și ea are numai peruci… Eu v-am arătat toate anomaliile și ce era de bun simț să vă arăt”, spune Oana.

Care anunță. ”Nu mă deranjează că am creat valuri, că am creat deranjuri, mă deranjează că ceea se întâmplă acum este o hărțuială, un linșaj la adresa mea!”, spune Zăvo care promite dezvăluiri incendiare într-o conferință de presă fără precedent.

 

 

 

Comentarii: