LIFESTYLE

Oana Zăvoranu, executată silit! Diva e foc și pară și acuză o nedreptate

În plină pandemie, Oana Zăvoranu tună și fulgeră: este obligată să plătească o datorie pe care susține că… nu o are. Actrița are probleme cu legea din cauza administratorii azilului de bătrâni unde a trăit o vreme bunica ei.

Vedeta acuzată că nu a plătit câteva facturi căminului respectiv reușise, într-o primă instanță, să-și demonstreze nevinovăția. Dar administratorii azilului au continuat procesul, iar magistrații au hotărât că Oana Zăvoranu e bună de plată. Și au dat liber ca ea să fie executată silit: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, a fost decizia magistraților, potrivit cancan.ro.

Oana Zăvoranu susține însă că e o gravă eroare tot ceea ce i se întâmplă, și că de fapt afaceristul care deține azilul, ar șantaja-o ca să o stoarcă de bani.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

A moștenit o avere

Oana Zăvoranu n-a dus lipsă de nimic la viața ei. Ba a trăit mereu pe picior mare, ca o adevărată fată de bani gata. Trăiește în vila din Dorobanți pe care i-a lăsat-o tatăl ei și și-a pus pe picioare câteva afaceri: o clinică medicală, a lansat un parfum.

Zăvoranca a rămas și cu toată averea mamei sale, după ce aceasta murit. Asta după ce a reglat conturile cu asociații Marioarei din firma pe care această o deținea.

„Am aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

 

 

Comentarii: