LIFESTYLE

Oana Zăvoranu îl acuză pe Pepe că face bani de pe urma ei: ”Să-mi aprinzi o lumânare de Paște!”

Ultima piesă lansată de Pepe în februarie, de Ziua Îndrăgostiților, a strâns milioane de vizualizări. Și a devenit în scurt timp un succes, pe care poate că nici artistul nu îl anticipa. Spuneam atunci că melodia a beneficat de o publicitate ieșită din comun, și asta pentru că s-au născut multe speculații.

Toată lumea a fost de părere că textul piesei ”Îmi pasă” îi era adresat Oanei Zăvoranu, femeia cu care Pepe a avut o căsnicie de 5 ani, eșuată cu mega-scandal, cu acuzații de infidelitate, cu show-uri pe la emisiuni tv și chiar cu procese în instanță.

Cei care au ascultat cântecul au fost conviși că îi este dedicat Zăvorancei nu doar din cauza versurilor, ci și pentru că în videoclip apare o poză a unei tinere care seamănă izbitor de mult cu fosta nevastă a cântărețului.

Citește și: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Oana spune că piesa e pentru ea!

Iar dacă Pepe nu s-a arătat deranjat de speculații, mulțumindu-se să spună că nu a compus el textul piesei și că nu are nicio legătură cu nimeni, dar își asumă, Oana a avut în sfârșit o reacție. O reacție în stilu-i caracteristic.

Zăvoranca e furioasă și foarte tranșantă, fiind sigură că piesa îi este dedicată ei! Dar nu se referă deloc la partea sentimentală a problemei, ci acuză faptul că Pepe și-ar promova munca pe seama ei.

”Face bani la concerte de pe urma mea. Roagă-te pentru sănătatea mea, să-mi aprinzi o lumânare de Paște! Pentru mine l-a făcut, de ce face melodii despre mine? Ce, lumea e nebună, nu? M-au sunat toți, mai mănâncă și el o pâinică de pe spatele meu!”, a fost reacția Oanei Zăvoranu în timpul emisiunii lui Dan Capatos.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Adevăratul motiv de divorț

În timp ce în 2011, Pepe a acuzat-o pe Oana că l-a înșelat, iar vedeta tv și mama ei, Mărioara, îl făceau cu ou și cu oțet că ar fi profitat, de fapt, de averea lor, apropiați ai cuplului au susținut că motivele divorțului nu ar fi fost nici pe departe acestea.

Concertele și deplasările artistului ar fi nemulțumit-o pe Zăvoranca foarte tare, ea simțindu-se neglijată de soțul pe care îl iubea la nebunie. Iar pe de altă parte, Pepe era din ce în ce mai distant deoarece soția pe care și el o iubea foarte mult refuza să-i facă un copil!

De altfel, în glumă, cei doi au vorbit la un moment dat despre un casting pentru o mamă surogat, variantă care, peste ani, a apărut în dreptul Oanei Zăvoranu și cu actualul soț, Alex Ashraf.

 

Comentarii: