LIFESTYLE

Mădălina Ghenea se pregătește să fie mireasă? Imaginea care spune totul

Bomba începutului de an în show-bizz a fost detonată de superba Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, fără îndoială. Actrița a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din St. Barts, în ipostaze incendiare, alături de un bărbat tânăr, frumos și multimilionar. Altul decât tatăl fetiței ei, Charlotte.

A fost clar atunci pentru toată lumea că Mădălina i-a spus adio lui Matei Stratan, bărbatul care a făcut-o mamă și despre care s-a crezut că este marea dragoste a vieții ei.

O altă imagine, postată de data aceasta chiar de frumoasa olteancă pe contul ei de Instagram, stârnește rumoare și îi pune pe gâduri pe fanii actriței: visează Mădălina Ghenea la o nuntă cu Vito Schnabel, celebrul dealer de artă cu care românca a fost în escapada romantică din St. Barts?

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Nu a fost căsătorită cu fiul lui Mister Cash!

Și, susțin apropiați ai Mădălinei, cel mai probabil și acesta ar fi fost unul dintre motivele rupturii în relația cu Matei Stratan. De altfel, dragostea pasională dintre cei doi s-a transformat după nașterea fiicei lor într-o poveste tumultoasă, cu multe episoade de certuri și despărțiri furtunoase și de acuzații de infidelitate.

Cel care ar fi călcat strâmb ar fi fost chiar milionarul din Dorobanți, căruia i-a luat ceva timp ca să o convingă pe mama copilului să se mute în vila din Centrul Capitalei. Cert e relația nu a ajuns la altar, cum avea curaj să jure toată lumea mondenă, ci la final.

Dar dorința Mădălinei de a deveni mireasă a rămas. După cum se poate observa din ultimele postări ale vedetei pe rețelele de socializare. În urmă cu două zile, Mădălina Ghenea a urcat o fotografie în care este îmbrăcată în rochie de mireasă cu mesajul ”Viața nu este despre a opri furtuna, ci despre a învăța să dansezi în ploaie”…

Citește și: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Vedeta s-a mutat la Milano

Paștele a prins-o pe frumoasa actriță la Milano, acolo unde s-ar fi mutat împreună cu fiica și cu mama ei. Iar în Săptămâna Patimilor, Mădălina Ghenea a vizitat domul milanez și a împărtășit asta și cu admiratorii ei.

De altfel, toată activitatea pe Instagram a Mădălinei ”se desfășoară” în limba italiană, ca și cum și-ar dori să scape cumva de niște amintiri neplăcute care o leagă de țara ei natală și de ultima perioadă petrecută aici.

 

 

Comentarii: