LIFESTYLE

Pamela Anderson, din nou ”liberă pe piață”! Divorțează iar, după doar un an de căsnicie

Pandemia face și desface cupluri. Iar în cazul Pamelei Anderson, cea mai dorită femeie de pe planetă în vremurile ei bune, cam așa s-a întâmplat.

S-a căsătorit cu Dan Hayhurst în decembrie 2020, după o idilă de doar câteva luni. Dar după nici un an, Pamela Anderson s-a și separat de cel de-al cincilea ei soț, care-i fusese înainte gardă de corp.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Un nepoliticos!”

Tabloidele din străinătate scriu că după ce s-au luat rapid, cei doi și-au dat seama, petrecând foarte mult timp împreună, că mariajul lor nu merge. Mai exact, starul din Baywatch s-ar fi plâns că Dan ”s-a dovedit a fi un nesimțit” și ”un nepoliticos”.

Pamela a reclamat faptul că soțul nu ar fi tratat-o așa cum trebuia, s-au certat și a decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate, chiar dacă el nu ar vrea asta.

Bomba sexy care care a făcut furori în serialul cu salvamari credea că de data aceasta va fi cu noroc, ea mai bifând alte 5 căsnicii înainte. A îmbrăcat rochia de mireasă la 53 de ani, dar n-a fost să fie nici de data aceasta. Un reprezentat al Pamelei Anderson a confirmat zilele trecute că vedeta va divorța din nou.

 

 

Comentarii: