LIFESTYLE

Pasiuni de suverană! Regina Elisabeta nu doarme fiindcă se uită la televizor!

În urmă cu aproximativ o lună, suverana Marii Britanii care a împlinit venerabila vârstă de 95 de ani a primit recomandări ferme din partea medicilor să o lase mai ușor cu îndatoririle regale și să se odihnească.

Elisabeta a II-a s-a văzut nevoită să-și anuleze toate vizitele oficiale. Ba chiar a renunţat la conferinţa ONU despre climă, COP 26, de la Glasgow, și la ceremonia Remembrance Day („Ziua amintirii”) din 13 noiembrie, de ziua comemorării armistiţiului ce a pus capăt Primului Război Mondial, atunci când sunt omagiaţi soldaţii britanici.

Doar că la ceva anume nu vrea Regina să renunțe sub nicio formă. Iar tabloidele britanice au aflat și cel mai bine păstrat secret al suveranei.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a II-a, proprietară a unui restaurant McDonald’s

Se uită la serialul ”The Crown”

Cine ar fi crezut că regina Marii Britanii ar putea privi cu detașare un serial inspirat din viața familiei și a rudelor ei care nu respectă adevărul istoric?

Ei bine, Elisabeth se distrează atunci când urmărește „The Crown‟, chiar dacă uneori scenariul este departe de ceea ce s-a întâmplat în realitate. Însă îi place serialul, regina fiind de fapt o împătimită a micului ecran.

Regina Elisabeta a II-a se uită ore în şir la televizor, de pe canapea, la emisiuni, competiţii sportive. Adoră să se uite la seriale până noaptea târziu. Și asta, deși fost avertizată de medici că, în acest mod, îşi riscă şi mai mult sănătatea.

 

 

Comentarii: