LIFESTYLE

Ultimele aplauze pentru Benone Sinulescu! Artistul a fost înmormântat cu onoruri militare

Familia, colegii de scenă și publicul care l-a adorat și-a luat astăzi „adio” de la Benone Sinulescu. Celebrul artist de muzică populară își doarme de acum somnul de veci la cimitirul „Eternitatea” din Arad.

Funeraliile au început în jurul orei 13.00, în Piața Avram Iancu, iar regretatul cântăreț a fost condus pe ultimul drum de Armata Română, având gradul de Mare Ofițer. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost acoperit cu tricolorul.

CITEȘTE ȘI: Simptomele MINORE care ascund boli GRAVE. Când trebuie să mergi la medic

”Iartă-mă, Benone!”

Momentele au fost extrem de solemne. Un sobor de preoți a oficiat slujba, iar militarii au purtat pe umeri sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului iubit de milioane de români.

Și chiar dacă nu au reușit să-l petreacă pe ultimul său drum, colegele de scenă cu care Benone a colaborat, a crescut, au fost afectate profund de dispariția îndrăgitului cântăreț.

„Nu am cuvine… Doamne, nu știu. O să rămână pentru mine așa cum îl cunosc, așa cum îl știu, vesel și cu voie bună. Iertare, blândețe, iubire… Benone, să mă ierți, Dumnezeu să îți dea un somn lin! Condoleanțe tuturor și familiei”, a spus Sofia Vicoveanca, în lacrimi, la România TV.

„Cred că nu a existat un interpret de muzică populară să lase atâtea cântece moștenire. Tristețea e grea, despărțirea e foarte grea. Ne-a lăsat un gol în suflet, o mare tristețe. Condoleanțe soției, care a fost foarte aproape de el.

Mereu spunea <Am avut noroc de o soție care e tot timpul lângă mine, mă răsfață cu bunătăți>. O știu și eu gospodină. L-a iubit mult, avea o căsnicie frumoasă. Ne-am născut cu o viață fiecare…

La revedere Benone, am senzația că ești încă acolo, acasă. Dumnezeu să te odihnească!”, a mărturisit și Irina Loghin, tot la România TV.

 

 

 

Comentarii: