HOROSCOP

HOROSCOP 22 noiembrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Îndoielile cu privire la o relație romantică sau de afaceri vor un efect energizant asupra ta. Ești hotărât să rezolvi orice probleme sau neînțelegeri pe care le ai cu partenerul tău. Vei reuși cu determinare și muncă asiduă. îți vei face și un nou prieten.

Taur
Incertitudinile cu privire la viitorul tău financiar te vor determina să pui la punct un plan de economii sau de investiții. Vei găsi ajutorul de care ai nevoie. O ușoară stare de rău te determină să iei vitamine, să faci yoga sau o altă metodă de vindecare care te va pune din nou pe picioare.

Gemeni
Un efort comun cu un partener îți aduce oportunități la care nici nu te gândeai. Te simți plin de energie. Orice proiect ai de gând să începi astăzi, în special cele care implică partea de creație, vor reuși în pofida obstacolelor care vor apărea.

Rac
Ai un impuls irezistibil de a-ți pune casa în ordine. Vrei să-i faci o curățare temeinică, să redecorezi sau unele reparații minore, dar necesare. Un obiect nou, o sculptură, o pictură, te va inspira. Casa ta va arăta grozav la sfârșit.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Leu
O sarcină sau un obiectiv te determină să vorbești mult la telefon, să trimiți mailuri să faci drumuri cu mașina. Ești hotărât. Veți reuși orice încerci astăzi. Conversațiile vor fi productive și te vor putea încuraja spre noi proiecte.

Fecioară
Dacă vrei să lucrezi de acasă, acum este momentul. Vei avea succes în orice aspecte legate de bani sau casă. Munca ta grea și determinarea îți vor aduce rezultatele pe care le dorești. Primești vizita unei persoane vârstnice care te va ajuta cu sfaturi sau idei pe care le vei lua în considerare.

Balanță
Deși vrei să sta o zi întreagă singur, acum nu este momentul. Te gândești la o mulțime de obiective de care vrei să te ocupi astăzi și care implică scrierea sau vorbirea. Nu este nicio problemă să le amâni. Acesta este momentul perfect minunat să începi aproape orice fel de proiect.

Scorpion
Abilități necunoscute sau talente pe care nu știai că le ai te vor ajuta să-ți crești veniturile, dacă ești dispus să depui efort. Acest lucru va duce, fără îndoială, la o încredere mai mare în tine. Indiferent ce apare astăzi, oricât de ciudat ar părea, acceptă.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
O afirmație involuntară a unui prieten te va pune pe un drum care îți schimbă viața. Acest lucru implică oportunități de afaceri sau poți să descoperi un nou interes sau grup la care vrei să te alături. Orice ar fi, îți va capta atenția și te menține concentrat pentru o lungă perioadă de timp.

Capricorn
Indiferent de dificultățile care au apărut în ultimele zile, ai puterea de a le depăși, de a câștiga forță nouă pentru a merge mai departe. Energia ta fizică este bună. Vei avea grijă de fiecare treabă pe măsură ce apare. Dacă te-ai gândit să începi un nou proiect, aceasta este ziua potrivită. Obstacolele nu te vor opri.

Vărsător
Asocierea ta cu un grup te ajută să progresezi spiritual. Vor apărea probleme emoționale din trecut dar nu dispera. Privește-o ca pe o oportunitate de a-ți elibera vechile traume. Depășirea limitărilor de orice fel – emoționale, spirituale sau fizice – este o abordare productivă.

Pești
Vei dispune de bani sau alte resurse pentru a putea avansa în carieră. Ve depune mult efort în acest scop. Este momentul să fiiambițios. Ai tot ce este nevoie pentru a avansa în aproape orice vrei să faci.

 

 

 

 

Comentarii: