LIFESTYLE SANATATE

Patimile Elenei Merișoreanu! Îndrăgita cântăreață s-a apucat de dietă amenințată de medici

Diagnosticată cu artroză, medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală, au operat-o pe Elena Merișoreanu la picior în urma cu doi ani.

Dar cum a apărut și pandemia, vârsta și-a mai spus și ea cuvântul, îndrăgita cântăreață de folclor a început să aibă probleme de sănătate din cauza… kilogramelor în plus.

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme.

Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc.”, a spus Elena Merișoreanu pentru Click.

Și s-a hotărât să ia măsuri. ,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș.

Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb. Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a povestit doamna Mery.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Operată de urgență la fiere

De altfel, Elena Merișoreanu oricum avea grijă la dietă. Pentru că nu e multă vreme de când a ajuns pe masa de operație.
„Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă. Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie.

Mi-am făcut toate analizele și îi povesteam domnului profesor că, la anumite mâncăruri, mă balonez. La analize au descoperit că am probleme la fiere”, a explicat Merișoreanca la Antena Stars. Și s-a operat de urgență.

 

 

 

Comentarii: