LIFESTYLE

Pe el l-a părăsit Jennifer Lopez ca să se mărite cu Ben Affleck! Ce a spus Alex Rodriguez

sursa: Mens Health

Alex Rodriguez, fostul jucător de baseball, a fost iubitul divei din 2019 până în aprilie 2021. Când Jennifer Lopez și fostul jucător de baseball și-au spus adio.

La nici o lună de la despărțirea de Rodriguez, JLo s-a împăcat cu Ben Affleck, bărbatul cu care fusese logodită în urmă cu douăzeci de ani și cu care tocmai ce s-a măritat în Las Vegas, scrie sportbull.ro.

CNN anunță că fostul sportiv a făcut unele dezvăluiri despre anii pe care i-a petrecut cu Jennifer, într-un episod al podcast-ului celebrei realizatoare Martha Stewart.

“Mai important, noi am pus mereu copiii pe primul plan, în tot ce am făcut. O să vă spun ceva despre Jennifer, ce le-am spus şi unor colegi acum câteva zile. Era unul dintre cei mai talentaţi oameni pe care i-am avut în preajma mea, unul dintre cei mai muncitori.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Cred că e o artistă grozavă, cea mai bună în momentul de faţă din întreaga lume”, a declarat Rodriguez. Jennifer Lopez şi Ben Affleck și-au anunțat fanii că s-au căsătorit, în weekend, în Las Vegas, și au avut o nuntă așa cum au visat, pentru care ar fi plătit doar 77 de dolari.

În newsletter-ul său, “On the JLo”, solista a povestit că ea şi actorul de 49 de ani au mers în Nevada cu copiii lor, unde au stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a depune actele de căsătorie.

 

 

 

 

Comentarii: