LIFESTYLE

PERICOLUL căștilor audio: Cazul adolescentului care a murit după ce a adormit cu ele în urechi

videoblocks.com

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Malaezia a murit electrocutat în timp ce avea în urechi căştile de la telefonul conectat la priză. Incidentul s-a petrecut în timp ce băiatul dormea.

CITEȘTE ȘI: Căştile, un adevărat pericol pentru sănătate: Ce se întâmplă dacă le porţi mult timp / VIDEO

Mohammed Aidil Azzahar Zaharin a fost găsit a doua zi pe podea de mama lui în vârstă de 51 de ani. Femeia a crezut că adolescentul doarme şi a plecat la serviciu. La întoarcere, l-a găsit pe băiat tot acolo. Speriată, femeia a sunat la salvare, dar medicii nu au mai putut face nimic, iar Mohammed a fost declarat mort, transmite metro.co.uk

metro.co.uk

Medicii au confirmat că băiatul nu a suferit alte răniri sau vânătămări corporale decât sângerarea şi arsurile din urechea stângă, iar autopsia a arătat că electrocutarea a fost cauza morţii. Fratele victimei, care folosea aceleaşi căşti, a spus că i s-a întâmplat să simtă un mic şoc electric la atingerea cablului atunci când le-a utilizat.

CITEȘTE ȘI: Suma fabuloasă câștigată de Mariah Carey ÎN FIECARE AN cu piesa „All I Want For Christmas Is You”

Fotografiile băiatului s-au răspândit online ca un avertisment pentru ceilalţi utilizatori cu privire la posibilele riscuri atunci când folosesc telefoanele în timpul încărcării. Marca şi modelul telefonului nu au fost făcute publice.

Comentarii: