SANATATE

Planta cu efect ca al antibioticului: Nu este usturoiul

georgiapellegrini.com

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o plantă care poate ține loc de antibiotic.

”Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate de litru și se adaugă vodcă spirt sau alcool. Și se face o mixtură. Se poate lua dacă ne dor dinții, e foarte bună de făcut gargară și de clătit gura pentru că ține loc de antibiotic.

De multe ori, așa se poate opri o infecție în cavitatea bucală.

Mai putem folosi frunzele de hrean, le înmuiem în apă caldă și le punem pe ceafă, pe genunchi. Ciupește puțin dar nu doare. Scoate sărurile din organism.

CITEȘTE ȘI: Tratament naturist pentru durerile reumatice – Metode pe bază de usturoi, varză, ceapă sau hrean

Rădăcina de hrean e foarte bună pentru cistite. Ceaiul se face astfel: o lingură de hrean ras se pune pentru un pahar de apă și se fierbe cinci minute la foc mic. Se acoperă și se lasă 10 minute, apoi se bea câte trei patru pahare pe zi în caz de cistită acută” a explicat Lidia la Antena 3.

„Planta de 100 de ani”

Lidia Fecioru a vorbit despre „planta de 100 de ani”, care îți poate prelungi viața. Ai nevoie de 5 picături în fiecare dimineață!

„Planta se numeşte aloe, dar în limba rusă, se numeşte „planta de 100 de ani”, pentru e pentru longevitatea vieții, pentru prelungirea viaţii.

Pentru a putea face un tratament cu această plantă, în condiţiile de acasă, pentru că în comerţ găsim tot felul de geluri, dar acasă luăm frunzele, luăm frunzele și le tocăm mărunt, mărunt.

Folosim vodcă şi punem aşa: la cinci părţi de vodcă avem o parte de plantă. Adică măsurăm cu paharul, dacă am pus cinci pahare de vodcă, punem un pahar de aloe. Şi lăsăm la întuneric o lună de zile, la macerat.

E bine să o punem într-o sticlă de culoare închisă, albastră sau maro, şi după aceea putem lua câte cinci picături în fiecare dimineaţa.

Ne va ajuta pentru îndepărtarea accidentelor vasculare ischemice, cele care duc la paralizie. Curăţă vasele de sânge, îndreaptă somnul, e foarte bun pentru tot ce înseamnă sinusuri şi ureche.

CITEȘTE ȘI: Cea mai bună salată de roşii. Hreanul – ingredientul secret/ REŢETĂ

Are betacaroten, acid folic foarte mult şi e bun şi pentru digestie. Dar doar cinci picături în fiecare dimineaţă şi e bine să mâncăm înainte ceva şi apoi la 15 minute după ce am mâncat să luăm picăturile”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Comentarii: