LIFESTYLE

Povestea din spatele unor tatuaje

La 21 de ani, Teodora Cucu a pierdut șirul medaliilor pe care le-a câștigat la gimnastică aerobică. Tânăra se pregătește câte 6 ore pe zi pentru Campionatul European din Italia care va începe pe 17 septembrie și de unde vrea să se întoarcă acasă cu 4 medalii de aur.

Pentru Teo aceste este primul an la seniori. „Am un program destul de încărcat, mă trezesc, vin la primul antrenament, apoi facultate, după, urmează al doilea antrenament, iar seara, merg câte patru ore la sala de CrossFit acolo unde antrenez”, spune medaliata cu aur în proba de grup la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Baku.

Pe lângă gimnastica aerobică, Teo mai are o pasiune:tatuajele! Sportiva are patru desene, inspirate din filozofia ei de viață, dar și din momentele grele prin care a trecut.

„ Două dintre ele sunt citate, al treilea este povestea unei operații prin care am trecut când eram mai mică, iar al patrulea ceva ce mă reprezintă pe mine, o floare de lotus. Eram într-o perioadă mai grea, iar un moment din viață m-a făcut să îmi dau seama că nu trebuie să fiu atât de tristă și să iau lucrurile așa cum erau și trebuia să trec peste”, povestește Teodora.

Tatuajul care atrage toate privirile este cel care îi acoperă tot șoldul drept. „Desenul de pe șold reprezintă un schelet în brațele căruia stă o fată. Fiecare detaliu al desenului ilustrează un moment prin care am trecut. Scheletul ține fata pe spate, iar mâna este așezată exact pe șold”, mărturisește campioana.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

A vrut să se lase

Teo a început să practice gimnastica ritmică la câțiva ani, iar la 9 a suferit o intervenție chirurgicală și a fost nevoită să renunțe.

„Din 2009 până în 2017 am făcut gimnastica aerobică, am continuat, în 2017 o altă intervenție chirurgicală și anul acesta în februarie am revenit” , explică sportiva.

Care dezvăluie că atunci când s-a hotărât să renunțe la gimnastică, un an nu a vrut să mai audă de niciun fel de mișcare, dar nu i-a ieșit.

„Mi-am dat seama că asta sunt eu, că nu pot să stau fără să fac ceva, dacă stau o zi maxim două nu pot. Am început să dansez, să fac acrodance, iar din 2019 la începutul anului am început să mă antrenez pe crossfit, parte de pregătire fizică, forță”, recunoaște Teodora.

Comentarii: