MOMS REVIEW

Pregătiri pentru Sărbători: Cum să îți implici copiii în decorarea casei

Nu stii cum sa iti aranjezi casa de Craciun? Aceste decoratiuni sunt foarte usor de facut si le poti face, chiar, cu ajutorul copiilor tai! In acest videoclip sunt prezentate pe scurt numeroase decoratiuni care te vor ajuta sa iti infrumusetezi casa pentru sarbatori.

In viata sunt multe lucruri pe care ni le dorim, dar pe care nu le putem avea. Fie ca este vorba de oameni, posesii materiale sau… DECORATIUNI. Ei bine, in acest material veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va crea cele mai frumoase si interesante decoratiuni de Craciun. Asa ca, luati-va sclipici, lipici, foarfeca, betisoare de lemn, paie, beteala, paste, coloranti alimentari, otet, carton, efectiv tot ce aveti la dispozitie pentru lucru manual.

CITEȘTE ȘI: Alegerea bradului de Crăciun: Detaliul care te ajută să cumperi unul care nu se va ofili ușor

Daca aveti suficienta rabdare, pentru a parcurge tot videoclipul atunci, sigur, veti fi surprinsi de numeroasele suprize pe care le veti gasi in acest videoclip. In afara faptului ca veti invata cum sa faci un bradulet biodegradabil din paste, veti fi mai mult decat incantati sa aflati, la sfarsitul videoclipului, este un material prin care veti invata sa va faceti propriul semineu! Daca apartamentul tau nu iti permite sa ai un semineu adevarat, atunci, macar de Craciun, sa ai unul fals.

CITEȘTE ȘI: Sindromul bradului de Crăciun: Cum se manifestă și cât de periculos este

Nu te ingrijora! Chiar daca unele dintre decoratiunile propuse par greu de realizate, sa stii ca nu este asa! Dar vei avea nevoie de multa rabdare si sa ai, intocmai, materialele necesare. Incearca sa eviti sa inlocuiesti produse, de multe ori aceste este motivul pentru care „reteta” nu iese!

Citeste mai mult
Comentarii: