LIFESTYLE

Prințesa Charlotte știe ce vrea să se facă atunci când va fi mare: Evenimentele din ultimul an par să o fi influențat

elle.com/uk

Părinţii William şi Kate au aflat de curând ce îşi doreşte micuţa prinţesă să devină când va fi mare. Foarte posibil ca decizia lui Charlotte să fi fost influenţată de întâmplările din ultimul an, dar chiar şi aşa, sursele spun că mirarea şi mândria părinţilor s-au ridicat peste aşteptări.

Prinţul William a menţionat în intervenţiile sale publice că partenera sa de viaţă, Ducesa Catherine obişnuieşte să vorbească zilnic cu cei trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis despre pandemie, resonsabilităţile oamenilor şi sacrificiile personalului medical din cadrul sistemului medical englezesc.

Discuţiile şi explicaţiile au avut ca scop, cel mai probabil, dezvoltarea psihică sănătoasă a copiilor. Însă Ducii de Cambridge au avut parte şi de un alt efect pozitiv, bonus: au aflat decizia fetiţei Charlotte, cu privire la meseria pe care o va îmbrăţişa când va creşte.

CITEȘTE ȘI: Şi ei sunt tot ca noi, în timpul liber! Te topeşti când auzi ce poreclă are prinţul William pentru Charlotte

Charlotte îşi „vede‟ deja viitorul profesonal – asistentă medicală

Surse din Palat au dezvăluit publicaţiei New Idea că prinţesa de numai cinci ani (va împlini şase ani la 2 mai 2021) şi-a informat deja părinţii în legătură cu meseria aleasă pentru când va fi mare.

„Este evident că este doar un copil mic, dar totuşi, Will şi Kate s-au umflat de mândrie‟, a spus o sursă, care ştie multe despre familia regală. Este o fetiţă atât de grijulie, care ştie ce vrea, aşa că nu ar fi un lucru suprinzător dacă meseria aleasă acum va constitui una dintre cauzele mari pentru care va lupta la maturitate. Este vorba despre asistenţa medicală, esenţială pentru salvarea cât mai multor vieţi. Astfel, micuţa Charlotte, emoţionată de eforturile făcute de personalul medical din ultimul an, a decis că atunci când va fi mare ar vrea să fie asistentă medicală (în engleză „nurse‟).

CITEȘTE ȘI: Ce nu are voie sub nicio formă să facă bona copiilor prințului William și ai lui Kate

Cu siguranţă, atitudinea părinţilor ei faţă de sistemul de sănătate englezesc a fost hotărâtor în luarea deciziei. În 2019, în timpul campaniei „Nursing Now‟, Kate a declarat că: „Sunt încântată că, la sfârşitul primului său an, <<Nursing Now>> a crescut la nivel internaţional, având grupuri locale şi naţionale în peste 60 de ţări. Asistentele medicale joacă un rol vital în echipele de sănătate din întreaga lume, iar această campanie face o treabă importantă, de a-şi creşte statutul şi profilul la nivel global‟.

Tot cu acel prilej, Kate a adăugat că: „dedicarea şi profesionalismul asistentelor medicale au fost uimitoare‟.

Comentarii: