LIFESTYLE

Şi ei sunt tot ca noi, în timpul liber! Te topeşti când auzi ce poreclă are prinţul William pentru Charlotte

sursa: @ITN

Acum câteva zile, Kensington Palace a publicat un video de familie cu Kate Middleton, prințul William, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, jucându-se împreună în grădina Chelsea Flower Show.

Kate a muncit la acest proiect luni de zile, iar familia ei a putut să vadă înaintea tuturor rezultatele muncii sale.

Imaginile surprinse înfăţişează un tablou idilic, toată lumea zâmbeşte, copilașii se joacă prin parc și sunt foarte drăgălași, iar Will pare că dă şi el în mintea copiilor şi se urcă în leagăn, la un moment dat.

 Citeşte şi: Kate Middleton, soţia prinţului William, pusă în încurcătură: Totul a pornit de la meniul Reginei Marii Britanii

Adorabilă discuţie tată-copii

Mai întâi, William îl întreabă pe George, în timp ce fiul cel mare se dă în leagăn: ”Ce notă îi dai grădinii, de la 1 la 10?”, la care prinţişorul răspunde: ”20!”. “Înseamnă că mami a făcut o treabă extraordinară!”, încheie ducele de Cambridge.

Apoi, Will se întoarce să-i spună ceva lui Charlotte, iar dialogul este de-a dreptul adorabil: „Mignonette, mă împingi şi pe mine o dată, te rog?”, îi cere William fiicei lui.

Episodul le-a înmuiat inima internauţilor, care au înţeles exact cum a numit-o tatăl ei pe micuţa prinţesă. „Mignonette” înseamnă drăguță, drăgălașă, delicată.

Comentarii: