LIFESTYLE

Silviu Prigoană în moarte clinică după ce şi-a pierdut piciorul în maşina de tocat! Ce au simţit părinţii afaceristului, dezvăluiri teribile

La aproape 50 de ani, este unul dintre bogaţii României, are casă cu lift şi bazin de înot la subsol, o avere estimată la vreo 80 de milioane de euro şi vreo 60 de mii de firme.

Dar pe Silviu Prigoană, fost parlamentar şi politician, lumea îl asociază însă aproape instantaneu de circul mediatic al căruit protagonist este, de mai bine de un deceniu, alături de fosta soţie Adriana Bahmuţeanu.

De puţine ori s-a vorbit despre accidentul din cauza căruia lui Prigoană i-a fost amputat un picior. Afaceristul avea 22 de ani şi era frigotehnist la Gherla, când a căzut într-o maşină de tocat.

Citeşte şi: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

În moarte clinică timp de 8 minute!

Silviu Prigoană a stat mai bine de trei luni în spital şi din cauza cangrenei, i-au tot tăiat din picior până i l-au amputat direct. La a treia operaţie, organismul i-a cedat.

„Am fost şi într-o moarte clinică, a durat cam vreo 8 minute, mi-au spus medicii, care după trei anestezii generale, nu mai puteau să mă resusciteze”, spunea Prigoană în Libertatea.

Tatăl milionarului şi-a amintit că pentru mama lui episodul a fost o tragedie: „Era noaptea, cam pe la ora 12. Era de serviciu la fabrica de spirt, iar vis-a-vis de fabrica de spirt locuiam noi. Şi a venit unul dintre colegi şi a spus: Tati Prigoană, Silviu e la spital, că s-a accidentat un pic la picior. Gata, repede, ne-am dus acolo şi, când a spus medicul care e situaţia, gata, am crezut că se sfârşeşte lumea asta cu totul!”, a mărturisit Vasile Prigoană la Antena Stars.

De la marele lui necaz i-a venit şi ideea de afacere cu care face megaprofit. Pentru că prima proteză pe care a folosit-o era foarte grea, Prigoană şi-a făcut propria fabrică. A investit jumătate de milion de euro şi fiecare model nou de proteză este testat pe el, susţine Prigoană.

Comentarii: