LIFESTYLE

Kate Middleton, soţia prinţului William, pusă în încurcătură: Totul a pornit de la meniul Reginei Marii Britanii

independent.co.uk

Kate Middleton a fost prezentă marți în Islington, la Grădina Regelui Henry, într-o ținută casual chic, potrivită pentru grădinărit. În timp ce pregătea aluat pentru pizza împreună cu elevii, a primit o întrebare ce a pus-o pe gânduri.

elle.ro

Kate Middleton a construit case pentru păsări alături de elevii de la școlile primare St. Jude și St. Paul, după care au pregătit aluat pentru pizza folosind un cuptor exterior și ingrediente din grădină.

CITEȘTE ȘI: Cum să porți corect dresul. Din trucurile lui Kate Middleton

În acest timp, Kate a rămas uimită de întrebarea unei eleve care a vrut să știe dacă Regina Elisabeta a II-a a mâncat vreodată pizza. „Știi, este o întrebare foarte bună. Chiar nu știu. Ar trebui să o întreb data viitoare când o văd?”, i-a răspuns Ducesa amuzată.

Înainte ca vizita să se încheie, Ducesa de Cambridge a primit un borcan cu miere produsă de albinele din grădină. Kate Middleton are o pasiune pentru grădinărit încă din copilărie. În 2017, a însoțit un grup de elevi de la Școala Primară Robin Hood din Londra și au plantat boboci de flori.

„Am amintiri atât de plăcute în grădină și în natură din copilărie, și împart acest lucru cu George și Charlotte, pentru moment. Ceea ce ați creat aici este foarte special. Sper să aveți o mulțime de amintiri petrecute în grădină, căutând insecte sau plantând flori, și sper să vă aduceți aminte de aceste momente speciale tot restul vieții voastre„, le-a spus Ducesa copiilor.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton dă din casă: Dezvăluire jenantă despre obiceiurile Prinţului William

 

View this post on Instagram

 

👑New👑 Yesterday (15.01.2019) The Duchess of Cambridge visited The King Henry’s Walk Community Garden in Islington, London. Before this visit Kensington Palace announced that The Duchess has co-designed RHS Back to Nature Garden at this year’s #RHSChelsea Flower Show with landscape architects Andree Davies and Adam White. Swipe left to see more photos. Photos part 2/4. Follow my account @theroyalwindsor_uk #london #unitedkingdom #katemiddleton #princewilliam #meghanmarkle #princeharry #theduke #theduchess #thecambridge #thesussex #queen #princephilip #princecharles #dianaspencer #princesscharlotte #princelouis #princegeorge #princesseugenia #royal #royalbaby #kensington #palace #kensingtonpalace #buckinghampalace #queenelizabethii #britishroyals #british #follow #britishmonarchy

A post shared by @ theroyalwindsor_uk on

Anul acesta, Kate s-a ocupat de crearea primei sale grădini Chelsea Flower Show în numele Societății Horticulturale Regale. Munca sa, care va fi recunoscută la deschiderea evenimentului anual din luna mai, a fost inspirată de amintirile din copilărie, momente petrecute în natură, precum și momente speciale care vor fi create și prețuite de familii acum și în viitor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Palatului Kensington, Grădina caută să le reamintească adulților de curiozitatea și magia de care s-au bucurat în copilărie.

Comentarii: