LIFESTYLE

,,Prințesa Instagramului,, îl face bunic pe Pițurcă! Ce a spus fiul cel mare al fostului selecționer când a aflat că va avea un copil

sursa: fanatik

Scriam în urmă cu câteva luni despre povestea de amor care ținea primele pagini ale tabloidelor că are toate ingredientele unei adevărate telenovele locale. După ce și-au ascuns relație vreo câteva luni, s-au despărțit cu acuzații de infidelități și s-ar fi împăcat mutându-se împreună, iată că am avut dreptate.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul mult mai celebrului lui tată, se pregătesc să fie părinți de băiat în mai puțin de trei luni! Și unde au făcut anunțul? Pe Instagram că doar nu degeaba este viitoarea mamă un influencer cu jumătate de milion de urmăritori.

Când Piți junior a iertat-o pe focoasa moldoveancă după episodul cu fostul iubit, lumea a ridicat din sprâncene a mirare, pentru că Alex este, la fel ca tatăl lui, un tip orgolios și iartă la fel de greu. Și încă de atunci s-a vorbit care ar fi motivul pentru care Alex Pițurcă a lăsat de la el și i-a mai dat o șansă iubitei: Cristina Ich ar fi gravidă.

Așa se explică inclusiv faptul că tânăra și-a anunțat partenerul pe whats app că va fi tatăm după cum dezvăluie chiar ea, pe Instagram. “Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru…,,, spune viitoarea noră a lui Pițurcă.

Acum o numește soție, dar la scandal n-a fost deloc un cavaler

Comentarii: