LIFESTYLE

Prodanca i-a luat înapoi mașina de jumătate de milion de euro pe care i-o făcuse cadou! Îi cere lui Reghecampf și jumătatea ei de avere

Totul până la bani! Anamaria Prodan l-a acuzat încă de astă toamnă pe soțul ei care s-a văitat că a plecat de acasă doar cu o pungă. Cu o pungă cu bani, a sărit ca arsă Prodanca. Cu banii tuturor, a mai adăugat agentul de fotbaliști, care de atunci a văzut roșu în fața ochilor.

Și i-a dat pe Laurențiu Reghecampf și amanta lui în judecată. Pentru că-și vrea banii înapoi, până la ultimul leuț. Că este hotărâtă, e limpede. A început deja să ia măsuri. Prima, susține Click, e că și-a luat înapoi Ferrari-ul de 450.000 de euro, pe care i-l făcuse cadou lui Reghe de ziua lui, când era ”soarele familiei”. L-a luat și i-a schimbat și numărul de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Urmează partajul

Pe 30 mai, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au cea de-a doua înfățișare la divorț. Și se pare că va fi o întrevedere incendiară, fiindcă se va ridica problema partajului.

„Avocatul se ocupă de absolut tot. Eu mă duc doar când trebuie. Nu mă mai interesează nici un proces pe care-l deschide. Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.

El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Între timp, Laurențiu Reghecampf a introdus și o Ordonanță Președențială, prin care cere ca fiul său, Laurențiu Reghecampf junior, să-l poată vizita la Craiova, acolo unde locuiește cu actuala sa parteneră, Corina Caciuc, care mai are puțin și naște.

 

 

 

 

 

Comentarii: