LIFESTYLE

Maria Iordănescu, condusă la altar de ,tata Puiu,! A arătat fabulos în rochie de mireasă

Pentru ”antrenorului secolului” Anghel Iordănescu emoțiile de astăzi le-au egalat și depășit chiar pe cele de la mondialul din America. Tata Puiu și-a condus fiica, pe Maria, la altar.

Copleșit de moment, Iordănescu a urcat scările bisericii ținând-o de mână pe Maria, coborâtă parcă dintr-un basm.
Frumoasa prezentatoarea de știri sportive a purtat într-o rochie spectaculoasă, cu trenă imensă, și cu a ținut în brațe un buchet de flori albastre. Albastre au fost și rochiile domnișoarelor de onoare.

Locul a fost împânzit de bodyguarzi. Iar playsport.ro scrie că slujba de cununie a fost oficiată de de 9 preoți.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Gigi Becali, la biserică

Milionarul din Pipera și soția lui le-au fost nași Mariei și lui Teodor Măgureanu la cununia civilă. Gigi Becali și Luminița, soția sa, nu i-au mai cununat însă și la biserică pe cei doi tineri.

S-a spus că relația s-a schimbat în clipa în care Becali s-a certat cu fratele Mariei, Edi Iordănescu. Edi era antrenor la FCSB și a plecat cu scandal de acolo, așa că prezentatoarea de la Prima TV a trebuit să-și caute alți nași. Așa că a pus venimentul religios pe hold.

Gigi Becali a apărut astăzi la biserică. Acolo unde nu a fost zărit fratele mai mare, Edward. Care are treburi de selecționer și e prezent la meciul FC Voluntari-FCSB. Așa că va lipsi puțin și de la petrecerea de nuntă a Mariei.

 

 

 

 

Comentarii: