HOROSCOP

HOROSCOP 15 mai 2022

Berbec Dis-de-dimineață, veți discuta o posibilă mărire de salariu sau despre un alt beneficiu. Veți participa activ alături de membrii familiei în activitățile din casă, transformând munca în distracție. Vă puteți baza cu siguranță pe cunoștințele dobândite până în prezent, iar atunci când un apropiat vă va cere un sfat, o părere, veți fi în măsură să vă pronunțați.

Taur
Este o zi favorabilă pentru a încheia contracte, colaborări sau parteneriate, dar există condiția de a fi cu ochii în patru. Nu lăsați pe mâine distracția de astăzi, căci este posibil să nu vă mai permită timpul, iar invitația să nu mai fie valabilă. Este o zi solicitantă, mai ales în domeniul financiar, căci acesta reprezintă problematica zilei.

Gemeni
Astăzi sunteți 100% convins că aveți nevoie de o schimbare însă vă veți lăsa influențat de către cei din jur. O vizită a unei rude, a unui apropiat, vă va determina să puneți totul la punct prin casă, fiecare obiect să fie la locul său, iar membrii familiei vor încerca să vă acorde o mână de ajutor, dar se vor lovi de un refuz.

Rac
Chiar dacă de dimineață se pare că vă veți desfășura activitățile cotidiene fără vreo altă modificare în plan, în cursul celei de-a doua părți a zilei, veți profita de timpul petrecut alături de partenerul de viață. Este destul de important pentru relația de cuplu a nativului să existe discuții despre viitor, planuri etc.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Veți încheia unele conflicte și veți fi în centrul atenției pe parcursul acestei dimineți, fără prea mult efort. O mică vacanță vă va aduce liniște, iar intenția partenerului de viață de a petrece mai mult timp alături de voi va fi bine-venită.

Fecioară
Chiar nu sunteți într-o situație fericită în ceea ce privește partea financiară, nu vă veți da în lături în a cheltui o sumă însemnată pe lucruri aproape inutile. Politețea este esențială uneori, iar astăzi veți avea de câștigat în aceasta privință, întrucât veți putea socializa cu persoane necunoscute, dar cu care veți rezona.

Balanță
Nu vă veți lăsa impresionați de încercările celor din jur în a vă determina să ieșiți în oraș, să vă distrați și să uitați, măcar pentru o secundă, de griji. În a doua parte a zilei, aveți nevoie de un sfat sau o părere vizavi de un posibil împrumut bancar. Spre seară, veți primi vești bune în legătură cu un proiect sau o colaborare.

Scorpion
Nu vă avântați în decizii sau activități pe care nu veți ști să le manevrați. Analizați mai întâi terenul, iar mai apoi plănuiți în minte ceea ce veți face. Primiți vești bune privind o cerere, un act ce are nevoie de aprobare, veți face eforturi pentru a primi acest acord. Spre seară, aveți ocazia să vă puneți amprenta asupra unui proiect sau să vă exprimați opinia.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
În prima parte a zilei, vă pregătiți intens pentru un interviu sau examen, iar cei din jur vă vor susține, în ciuda temperamentului vostru acid. În ceea ce privește relația cu colegii din cadrul locului de muncă, astăzi veți comunica mai mult, veți stabili, poate, și o ieșire în oraș, întocmai în acest scop, de a vă cunoaște mai bine.

Capricorn
Astăzi, veți fi entuziasmat în privința unei schimbări, va fi o zi importantă chiar dacă pentru cei din jur nu reprezintă o prioritate. Veți primi din partea unei rude un cadou sau vești bune care vă vor aduce zâmbetul pe buze întreaga zi. Spre seară, sunteți supus unui test de răbdare, fie că este vorba de o discuție tensionată, fie de o activitate migăloasă.

Vărsător
Aveți destul de multe de făcut în cadrul locului de muncă, presiunea este din ce în ce mai mare și veți simți nevoia de o pauză. Veți beneficia de ajutorul unui coleg, așadar, veți putea sta liniștit măcar o clipă. Nu vă neglijați familia, în caz contrar, veți amplifica tot mai mult conflictele.

Pești
Cu siguranță, astăzi este ziua cea mai norocoasă a nativului Pești. Veștile bune nu întârzie să apară, o întâlnire de afaceri este deja stabilită și reprezintă o ocazie de nerefuzat, căci poate fi o sursă importantă de venit. Veți beneficia de suportul partenerului de viață în alegerea unor obiecte decorative pentru locuință.

 

 

 

 

Comentarii: