LIFESTYLE

Prodanca nu mai știe ce să facă să-l întoarcă pe Reghe! A ajuns la preot

Scandalul divorțului din familia ei a ținut primele pagini luni la rând. Iar Anamaria Prodan a negat de fiecare dată că ar avea probleme în căsnicie. Nici când Laurențiu Reghecampf a spus chiar el că se vor despărți oficial, nici când în presă au apărut imagini cu antrenorul CSU Craiova în compania altor femei, Prodanca nu s-a dat învinsă.

A apelat la orice. Și dacă tot a văzut că nu îi iese, iar Reghe pare să nu mai aibă niciun gândă să se întoarcă acasă, Anamaria a schimbat tactica.

A început să urce poze mai vechi cu ei împreună, ca și cum ar fi recente, și a postat mesae siropoase, cum e cel pus de ziua lui Reghe.

„Te iubim, soarele nostru. La mulţi ani, suflet de vis, la mulţi ani, universul nostru!” a fost mesajul postat pe Instagram, alături de care impresara a pus o poză cu familia.

CITEȘTE ȘI: Cruciuliţele, icoanele sau CD-urile „antiradar“, sancționate DRASTIC de Codul rutier

La ”chirurgul sufletelor”

Dacă a văzut că nu merge așa și nu-și sperie concurența, sătulă probabil să lupte în gol, impresara a luat-o iar pe calea bisericii.

Și a ajuns părintele Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria. Despre preot, se spune că este numit și chirurgul sufletelor și este celebu pentru că mai multe vedete au apelat la ajutorul lui pentru harul pe care îl are.

El slujește într-o biserică micuță din București din vecinătatea unui hotel celebru, care de cele mai multe ori este plină.
Anamariei Prodan s-a fotografiat cu Ciprian Gărdinaru și a distribuit fotografia pe internet.

 

 

 

Comentarii: