LIFESTYLE

Prodanca o ține pe a ei: Reghe nu divorțează de ea!

Anamaria Prodan a fost o apariţie la Gala Performanței și Excelenței, acolo unde a ieșit pentru prima dată la un eveniment, după ce a erupt scandalul de divorţ, în iulie.

Revenită recent de la Dubai, fosta vedetă tv a fost lăudată pentru felul în care arată, dar evident că a trebuit să răspundă și întrebărilor deja clasice. Se desparte sau nu de Laurențiu Reghecampf?

În stilu-i caracteristic, Prodanca a lăsat să se înțeleagă că nu îi pasă. Și că, de fapt, totul e bine și frumos în căsnicia ei. Asta deși Reghe a fost cel care a anunțat divorțul și a și plecat de acasă, în ciuda aparențelor păstrate de soție, care urcă în continuare pe rețelele de socializare poze cu ei doi. Poze vechi, susțin tabloidele.

„Nu mă afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena 1.

Cât despre faptul că ea face curse între România și Dubai, iar el e la Craiova, impresara a explicat așa. „Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice”, a mai spus Prodanca.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Are o siluetă de model

Și chiar dacă unii cârcotași au pus silueta Anamariei pe seama consumului cu problemele din căsnicia ei, ea a oferit o altă variantă.

„Am grijă la alimentaţie, aşa e normal, să trăim sănătos. Am 57 de kilograme, iar cel mai puţin am avut 55 şi vreau să ajung din nou la atâtea kilograme. Fac şi sport, kickboking, sală, cardio, nu mănânc seara după 17, dar mănânc orice. E vorba de voinţă.

Am multe proiecte acum şi copiii sunt împărţiţi pe toate continentele, iar când mi se face dor, revin la ei. Acum am terminat perioada de transfer şi aştept perioada de iarnă. Toată lumea e bine, soţul meu e la Craiova, nu face naveta.

Cred că de Sărbătorile de iarnă vom fi toţi împreună şi vom petrece în SUA. Cadourile le iau pe loc, depinde de ce vor toţi. Vedem ce va fi”, a mai spus impresara pentru Click.

 

 

 

 

 

Comentarii: