LIFESTYLE

Provocare inedită pentru Răsvan Marin: o campioană europeană la tenis de masă îi propune un meci!

Tania Plaian, lider continental la cadete și locul 2 în Europa la juniori, la tenis de masă, evoluează pentru Cagliari și e pasionată de fotbal. De un an este legitimată la clubul Quattro Mori, cu care a participat la ETTU Tamaneftegas Europe`s Cup.

„Îmi place Italia, mă simt bine, mă înțeleg foarte bine cu toată lumea, Liga este bună, am câștigat 12 meciuri și am pierdut doar 4, deci am obținut rezultate bune”, mărturisește tânăra campioană.

Amatoare de tenis de câmp și fotbal, Tania este dornică să facă un schimb de experiență cu fotbalistul Răsvan Marin, care a reușit să rămână în Serie A cu echipa sa, Cagliari.

„Mă uit la Serie A, Primera Division, Europa League, Champions League. Îl urmăresc pe Răsvan Marin, am urmărit mare parte a partidelor echipei sale, în ultimul meci văzut de mine a și marcat. Aș vrea să-l întâlnesc, l-aș învăța tenis de masă”, este mesajul transmis de Tania Plaian.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Face echipă la Cagliari cu altă „româncă”

Tania nu este singură la Quattro Mori. O are alături pe Rossana Ferciug, o puștoaică de 16 ani născută în Italia din părinți români. Fata a trecut exclusiv la tenis de masă de cinci ani și este sufletul echipei din „Cizmă”.

„De la doi ani și jumătate am făcut dansuri, iar la 11 ani a trebuit să aleg un sport și am mers pe tenis de masă. A fost greu la început pentru că eram obișnuită să mă mișc mult la masă, să fac pași pe lângă masă și nu era deloc bine.

Când sunt cu Tania dansăm mult, la finalul unor antrenamente punem și muzică, ne mai destindem un pic”, spune Rossana.

 

 

 

Comentarii: