LIFESTYLE

Provocarea anului: pugilistul Jitaru versus un fotbalist de la Viitorul lui Hagi

Robert Jitaru, una dintre speranțele boxului românesc, a fost la un pas să ajungă fotbalist! În copilărie, boxerul a cochetat cu sportul-rege, dar și-a dat seama că are altă chemare.

„Când eram copil, am jucat fotbal aproximativ un an, nu mă gândeam că voi face performanță și de altfel nici nu a fost cazul… Am mai jucat de plăcere cu prietenii, cu echipa de box, povestește Robert Jitaru.

De altfel, atât Robert, cât și fetele de la lotul național de box, se pricep și la sportul cu balonul rotund, iar când vor să ia o pauză de la box, se bagă la o miuță.

Fetele știu bine fotbal. Chiar joacă mai bine decât băieții. Foarte bine joacă„, recunoaște dublul campion european la box la Under 22.

CITEȘTE ȘI: Efecte negative ale unui stil de viață sedentar în cazul bărbaţilor

De la Viitorul, în ringul de box!

În cantonamentul de la mare, un puști de 14 de la Academia Hagi se antrenează alături de sportivi. Alex Alexandru joacă fotbal de la 4 ani și până acum are 8 titluri de campion cu echipa sa! Visul micului fotbalist este să ajungă la formația sa de suflet, Manchester City.

Băiatul mărturisește că este greu să țină pasul cu boxerii la antrenamente. Este puțin mai greu față de ce fac eu pentru că este altă grupă de mușchi, altfel de antrenament și nu eram obișnuit cu ce fac cu ei și pot să zic că e greu”, spune Alex.

Pentru două ore, Robert a devenit antrenorul lui Alex la box, iar puștiul a încercat să îl învețe pe sportiv câteva scheme la fotbal, dar și-a dat seama că pugilistul știe și cu mingea, nu doar cu mănușile de box.

La box am încercat să îl învăț câteva lucruri, el face antrenamente destul de bune cu noi, se descurcă destul de bine„, povestește Jitaru.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: