SANATATE

Punctul LV3: Dacă apeşi timp de câteva minute acest punct de pe corp puteţi scăpa de stres

energiavindecarii.com

Punctul LV3. Dacă apeşi timp de câteva minute acest punct de pe corp puteţi scăpa de stres. De obicei, primul gând când ai o durere este să fugi la doctor. În ziua de azi, există și medicina alternativă, iar oamenii devin din ce în ce mai conștienți de acest lucru, apelând la această metodă care nu are efecte secundare sau riscuri.

Sigur ați auzit de presopunctură, o tehnică derivată din acupunctură, care presupune apăsarea unui punct în organism, pentru a îmbunătăți starea de sănătate.

Astăzi vorbim despre punctul LV3, aflat între oasele metatarsiene. Se spune că acest punct are o putere incredibilă de a îmbunătăți starea de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Cum poţi împiedica apariţia varicelor: Masajul şi kinetoterapia sunt OBLIGATORII

doctorulzilei.ro

Punctul LV3: Beneficii ale apăsării acestui punct

Scăpați de stres

Reflexologia modernă afirmă că prin apăsarea punctului LV3 se reduce nivelul de stres și oboseală și crește capacitatea de concentrare.

Vă scapă de dureri

În loc să luați calmante, apăsați-vă acest punct, întrucât el este conectat cu coloana vertebrală. Vă scapă și de durerile de cap.

CITEȘTE ȘI: Dr. Monica Pop trage un semnal de ALARMĂ: Medicamentele care pot duce la orbire

Antidepresiv

Potrivit WebMD, se pare că prin apăsarea punctului LV3, ameliorați simptomele de depresie și frică. Cercetătorii sunt de părere că punctul LV3 masat ajută la problemele legate de stres și insomnie, care sunt cumva cauza fundamentală a depresiei.

Presopunctura va ajută așadar, trebuie doar să fiți consecvenți.

Comentarii: