LIFESTYLE

Punctul slab al lui Codin Maticiuc! Ce s-a ales de ”craiul de Dorobanți” care ”consuma suflete”

Ei bine, se spune că fiecare naș își are nașul. Și că pe bărbații care consumă femeile precum omleta la micul dejun doar o femeie îi va liniști. Și de regulă, aceea femeie, fată este…fiica.

Am mai povestit aici și v-am mai spus că deși se ține încă tare pe poziția de clubber și petrecăreț, Codin Maticiuc este altcineva. Alt personaj. Din clipa în care a devenit tată, i s-a resetat totul în viață, de la ocupație, la priorități. Iar micuța Smaranda a devenit stăpâna absolută a vieții lui. Iar el recunoaște.

”Am fost invincibil. Am fost și nu am știut. Adeseori mi-a fost teamă. De adversar, de greutăți, de viață în general. Nu trebuia să-mi fie. Eram invincibil sau chiar dacă pierdeam o luptă nu puteam pierde întregul război. Și dacă prin absurd îl pierdeam și pe acela mă umfla râsul căci eram nemuritor.”, este mesajul postat zilele acestea de Codin, în contextul stresului general pe fondul înmulțirii cazurilor de coronavirus în țară.

”Acum însă nimic nu mai e la fel căci pe 04 aprilie anul trecut mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile. Se numește Smaranda și de câte ori plânge noaptea sau face febră sau îi ies nu știu ce pete pe pielea-i perfectă eu simt că mă sfârșesc efectiv”, scrie Maticiuc.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Mesaj emoționant de la tată către fiică

Codin este surprinzător și, cu siguranță, foarte sincer atunci când mărturisește că venirea pe lume a fetiței lui nu i-a dat o… slăbiciune. . ”Nu mă așteptam la asta. Fetița nu a venit și cu o forță în plus, o motivație să muncesc în plus, să realizez lucruri. Eram destul de motivat și înainte. Nu mi-a dat o forță în plus, doar o slăbiciune. Când nu se simte bine sunt nervos, abătut, îngrijorat.

….NU AVEAI CE SĂ-MI FACI ÎNAINTE CA SA MĂ DĂRÂMI AȘA. Efectiv nu aveai ce. Iată-mă însă acum victimă sigură în fața unei răceli cât de mici. Iată-mă cum mă foiesc nervos când pe ea o supără dințisorii, cum îmi sare inima din piept când aud doar că nu e în apele ei. Vreau in continuare să cuceresc Troia și mă rog la Dumnezeu să nu mă lovească în călcâi căci altceva nu mă poate opri vreodată. Amin”, încheie Codin Maticiuc.

 

 

 

 

 

Comentarii: