LIFESTYLE

Ramona Bădescu, prima poză cu bancherul sicilian cu care se mărită! Face și nuntă, și botez

După ce a suferit enorm că nu-și poate vizita familia în România din cauza pandemiei, Ramona Bădescu a ajus în sfârșit pentru câteva zile acasă. Și a venit cu fiul ei Ignazio, care nu mai fusese niciodată în țara mamei lui.

Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții: și-a îndeplinit visul de fi mamă și va fi în curând mireasă. Ramona va face și nuntă cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali, în vârstă de 53 ani, în ziua în care își va boteza copilul.

„Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei, dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme!

Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!”, a povestit Ramona Bădescu pentru Click.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Voia să-l boteze la Vatican

În urmă cu câteva luni, Ramona Bădescu mărturisea că și-ar dori ca fiul ei să fie botezat la Vatican de către însuși Papa. Doar că între timp, cu e și firesc, lucrurile s-au mai schimbat.

„Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox.

Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri.

Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…”, a mai adăugat aceasta.

 

 

 

Comentarii: