LIFESTYLE

Ținuta lui Iohannis, sub lupa specialiștilor! Declarația-șoc a lui Botezatu

Ziua Marinei, în sine, evenimentul adică, a trecut în plan secund, atenția fiind polarizată în jurul ținutei președintelui. Klaus Iohannis a atras atenția internauților, care s-au lansat în dezbateri pe această teme. Evident, în timp ce unii l-au criticat, alții l-au lăudat pentru alegerea făcută.

Președintele României a purtat un costum alb și un papion negru. Iar părerea specialiștilor a fost că n-a dat greș. Pentru Cătălin Botezatu, de pildă, Iohannis a fost trecut la categoria bine-îmbrăcați

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți alegi ÎNĂLȚIMEA ideală a tocului

Cât au costat hainele președintelui

Cătălin Botezatu a continuat să analizeze ținuta lui Iohannis. ”Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii!”, a spus celebrul designer pentru impact.ro.

O singură obiecție a avut celebrul designer. ”Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunși. Papionul a fost ales bine, sunt modele și modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare.

Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu președintele nostru? Arată bine, arată ca un președinte american, are clasă, nu înțeleg aceste invidii și frustrări ale românilor”, a mai comentat Bote pentru Impact.

De asemenea, el a estimat și cât ar fi investit Iohannis în ținuta purtată la Ziua Marinei: ochelarii costă în jur de 100 de euro, iar întreaga ținută ajunge la 2.500 de lei.

 

 

 

Comentarii: