REVIEW

Cum să-ți alegi ÎNĂLȚIMEA ideală a tocului

Foto: Pinterest.com

Eu cred că nu există nici un element care poate transforma o ținută casual într-una formal în afară de un pantof cu toc înalt. De exemplu, o combinație de tricou și blugi poate arăta chic, mai degrabă decât casual, dacă este completată cu o pereche de pantofi cu toc.

Din păcate, tocurile înalte sunt îngrozitor de incomode, mai ales dacă sunt purtate pentru o lungă perioadă de timp. Deși este adevărat că un toc înalt, nu va fi la fel de confortabil ca un adidas cu talpă ortopedică, de asemenea, este foarte posibil ca motivul pentru care picioarele sunt rănite după ce purtăm tocuri înalte pentru mult timp este că pur și simplu purtăm înălțimea greșită a tocului.

Prin urmare, iată care este secretul pentru a alege înălțimea tocului potrivită pentru tine.

De ce unele tocuri sunt confortabile, iar alele nu?

Picioarele noastre au un unghi natural, ceea ce indică ce înălțime a tocului ar fi cea mai confortabilă pentru picioarele noastre. Când mergi cu picioarele goale, pui greutate în mod natural pe mersul pe vârful picioarelor, sau pe marginea piciorului? Dacă este așa, te-ai putea simți mai confortabil într-un toc înalt.

Foto: Pinterest.com

După cum explică podiatristul Emma Supple pentru Daily Mail, cel mai mare impact asupra înălțimii tocului cel mai potrivită pentru tine este flexibilitatea gleznei, care, în sine depinde de mărimea cavității care se află între gleznă și călcâi.

Produsele COSMETICE pe care este bine să le ții în FRIGIDER

Cei care au o gleznă comună foarte stabilă, ar trebui să poarte un pantof mai plat, în timp ce persoanele ale căror articulații ale gleznei sunt un pic mai flexibile vor beneficia de tocuri înalte.

Cum măsurăm înălțimea perfectă a tocului

Acesta este un truc pentru a ne da seama de înălțimea tocului perfect. Înainte de a începe, ai putea avea nevoie de un prieten pentru a te ajuta să faci aceste măsurători. Prin măsurarea unghiului la care piciorul natural vrea să se odihnească, vei fi capabil să găsești în cele din urmă înălțimea tocului perfect pentru tine!

Foto: Pinterest.com

• Scoate pantofii și stai pe un scaun obișnuit, cu o postură bună. Asigură-te că scaunul are un șezut plat, și că stai confortabil, cu spatele drept.

• Ridică un picior în sus, astfel încât să fie extins într-o linie dreaptă în fața ta. Lasă celălalt picior în jos, cu piciorul stând confortabil pe sol.

Ce PREȚ are oja folosită de 28 de ani de Regina Elisabeta

WOWWW!!! Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone! / GALERIE FOTO

Care sunt SINGURII bărbați din zodiac în care poți să ai ÎNCREDERE

• Cu piciorul extins, relaxează piciorul și glezna.

• Pentru a măsura înălțimea exactă a călcâiului, trage o linie dreaptă invizibilă de la degetul mare la locul unde se termină călcâiul. Această linie va crea un unghi cu piciorul. Linia care va închide unghiul este distanța dintre capătul liniei invizibile și călcâi. Lungimea acestei linii este, de asemenea, înălțimea ideală a tocului.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: