LIFESTYLE

Rareș Șipoș și Cristian Pletea la momentul adevărului!

Sunt tineri, talentați, cu zeci de medalii câștigate la tenis de masă și, de la 8 ani, cei mai buni prieteni. Rareș Șipoș și Cristian Pletea s-au dezbrăcat de secrete într-un interviu inedit despre viața personală și carieră!

Ei și-au amintit cine era cel mai bun la tenis de masă când erau mici și de ce Cristi era supărat tot timpul pe Rareș.  „Nu mai puteam, mergea la absolut toate concursurile și câștiga medalii. Juca toate cupele posibile și imposibile, „Cupa1Iunie”, „Cupa Copiilor”, „Cupa 15 Aprilie”, iar eu stăteam acasă și spuneam că nu voi ajunge niciodată să câștig”, spune Cristian Pletea, component al echipei naționale masculine de tenis de masă a României.

Cristi și Rareș au și talente muzicale. „Cântăm orice fel de muzică, eu cred că sunt mai talentat, Cristi zice că el”, se amuză Rareș. „Tu aveai voce mai bună când erai mic, acum eu sunt mai bun”, îl contrează Cristian.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Sunt buni și la tenis de câmp și la fotbal

Cei doi prieteni sunt buni nu doar la tenis de masă! De câte ori au ocazia joacă împreună tenis de câmp și fotbal. „La început Rareș mă bătea la tenis de câmp, apoi eu am devenit mai bun”, se laudă Cristian Pletea.

 „La fotbal, Cristi e mult mai tehnic, eu la fotbal alerg și ascult”, recunoaște cu fair-play Rareș Șipoș. Totuși amândoi băieții trag la aceeași căruță, cum ar veni. Au același vis în tenisul de masă.

„Vrem să câștigăm o medalie la Olimpiadă! Aceasta este cea mai mare dorință a noastră”, este anunțul făcut de Rareș Șipoș.

Comentarii: