LIFESTYLE

“Regele cluburilor” şi-a botezat fata, dar nu a dat petrecere! Ce planuri-surpriză are Codin Maticiuc cu fiica lui nou-născută

sursa: Instagram

De când este tată de fată, Codin Maticiuc nu mai e “Craiul de Dorobanţi” care era odată. N-a mai călcat decât foarte rar prin cluburile de noapte, iar de petreceri a luat un fel de pauză forţată.

Surpriza cea mai mare a fost în weekend când actorul şi bloggerul şi-a creştinat copila în biserica pe care tatăl său a construit-o în Titan. Chiar el, „regele cluburilor” de altădată a preferat să meargă acasă după slujba de botez şi n-a vrut să facă nicio petrecere de botez. Şi nu pentru că ar fi criză sau că este un tată zgârcit, ci spune că nu vrea să piardă nicio secundă din viaţa micuţei Smaranda.

Citeşte şi: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Micuţa Smaranda, la şcoala de maici

Bine, acum este cel mai probabil ca Maticiuc, fire glumeaţă, să fi exagerat puţin când a spus la „Teo Show” de la Kanal D că i-a făcut deja planurile micuţei Smaranda până la… majorat.

La majorat va fi ce petrecere doreşte ea. Doar că va fi cu siguranţă fără băieţi pentru că până atunci, nu va cunoaşte niciunul, deci nu are pe cine să invite. Pe cine să cunoască ea la o şcoală de maici, de exemplu?”, a glumit fostul „devorator de suflete” din Dorobanţi.

Mai în glumă, mai în serios, apropiaţii lui Codin Maticiuc – acum tată, scriitor şi actor – spun că de la venirea pe lume a Smarandei, este el este transformat total. Şi dacă ne uităm mai bine şi pe paginile lui de pe conturile de socializare, cele mai multe poze sunt cele în care Maticiuc apare în ipostaze tandre cu fetiţa lui.

Pe fiica sa, milionarul Maticiuc a botezat-o după mama lui şi spune că şi seamănă cu ea. Şi dacă se laudă cu Smaranda peste tot, pe mama fetiţei lui a preferat să o ţină mai ferită. Un singur lucru a dezvăluit despre femeia care l-a făcut tată. Mama Smarandei are deja un băiat de 8 ani dintr-o altă relaţie, pe care Codin îl tratează ca şi cum ar fi copilul lui.

 

Comentarii: