LIFESTYLE

Reîncepe cearta între Andreea Bălan și tatăl ei? Vedeta a povestit că o bătea ca să urce pe scenă

Despre ruptura dintre Andreea Bălan și tatăl ei, Săndel Bălan, s-a vorbit multă vreme, după ce trupa Andre s-a destrămat. S-a spus atunci că Andreea şi tatăl ei, impresar și compozitor al trupei, s-ar fi certat pe bani, dar din cauză că solista ar fi fost supusă unor tratamente dure, deseori fiind chiar lovită de părintele ei. Lucru pe care la ani buni distanță, Andreea l-a reafirmat.

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens.

Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță”.

“La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”, a mai povestit cântăreața care a cunoscut ulterior succesul și după ce s-a rupt trupa Andre.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Andreea minte iar!”

Declarațiile Andreei i-au picat extrem de prost tatălui ei, cu care tocmai se împăcase de ceva vreme. Săndel Bălan s-a înfuriat când a aflat ce a zis fiica lui despre el și a reacționat.

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca.

Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei.”, a fost replica lui Săndel Bălan în Click!

 

 

Comentarii: