LIFESTYLE

Prodanca face scandal din nou! Ce spune despre presupusa amantă a lui Reghe

Când s-a pornit cearta cu Gigi Becali din cauza transferului lui Dennis Man, oamenii din preajma milionarului de la FCSB au aruncat pe piață zvonul cum că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf doar pozează în cuplul ideal. Și că de fapt, fiecare ar avea viața lui. Ea ar fi trăit o vreme cu Dan Alexa, iar el ar avea o altă relație de mai bine de 8 ani.

Prodanca a zis ceva despre subiect atunci, dar acum l-a redeschis. Într-un interviu exploziv pentru Prosport, Anamaria a mărturisit că nu știe cine este tânăra despre care se vorbește în spațiul public și că nicidecum nu ar putea fi vorba despre un asemenea scenariu.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

”Eu murisem?!”

Ciudat este însă că sexy impresara nu s-a abținut și a aruncat totuși câteva săgeți la adresa presupusei amante.
”8 ani! Și eu murisem? Hai să fim serioși. Ne-am distrat toți. Ia să vedem ce mai avem? Gură de aur asta înțeleg că vrea să câștige și ea o pâine.

Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp”, a detaliat Anamaria în Prosport.

„Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis! Am pornit singuri pe vremea când nimeni nu a crezut în noi.Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viața sau în meserie.

Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am pus cărămidă peste cărămidă de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți!”, a mai spus Prodanca.

 

Comentarii: