LIFESTYLE

Restricția impusă de Youtube pentru piesa nouă a enervat-o pe Loredana! Artista spune că e artă și nu filmuleț xxx

Loredana le dă replica tuturor celor care s-au scandalizat când au ascultat și au văzut cel mai nou single lansat de artistă. E vorba despre o piesă-manifest, iar pe artistă nu o deranjează cei care îi spun că trece prin criza femeii la 50 de ani, ci faptul că Youtube a interzis piesa tinerilor sub 18 ani, privând-o astfel de multe vizualizări.

Pe Youtube doar adulți au voie să vadă noul videoclip al Loredanei, care a stârnit o adevărată furtună pe Internet. Melodia, versurile și mai ales imaginile din clipul piesei interzise minorilor au fost pe placul multora, însă îndrăgita cântăreață a primit și zeci de comentarii răutăcioase pe Instagram și Facebook cu trimitere la vârsta ei.

Citește și: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Piesă-manifest pentru tineri

Loredana s-a obișnuit ca în ultima vreme să fie certată de fani. Așa cum s-a întâmplat când i-au reproșat că a exagerat cu operațiile estetice și că nu mai seamănă cu fosta Loredana, artista n-a răspuns provocărilor.

În ceea ce privește piesa, este convinsă că mesajul a fost înțeles greșit și că ea se adresează fix tinerilor preadolescenți. ”Chiar ei au nevoie să învețe să iubească cu adevărat și să aprecieze o relație, așa cum trebuie… De ce spun asta? Pentru că dragostea a devenit mai mult virtuală”, a spus Loredana la Europa FM.

Piesa a făcut vâlvă în doar câteva zile de la lansare, dar din cauza restricției impuse de Youtube, nu a rupt gura târgului cu vizualizările. Iar asta evident că nu-i convine Loredanei. ”Vreau să facem o petiție, pentru că este un videoclip artistic, nu are absolut nimica ieșit din tiparele bunului simț, și mi se pare o decizie exagerată, sincer”, a anunțat cântăreața.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: