LIFESTYLE

REVOLUŢIONAR Ce afli dacă pui în frigider un pahar cu apă şi o monedă

Foto: Pinterest.com

La asta nu te-ai fi gândit niciodată. E ceva de-a dreptul revoluţionar. Ce se întâmplă dacă pui în frigider un pahar cu apă şi o monedă? Îţi spunem noi.

 

Sheila Pulanco Russell, o americană a dezvăluit trucul ei magic prin care își poate da seama dacă au avut loc întreruperi de curent.

Ai nevoie de un pahar cu apă pe care îl introduci la congelator până ce apa îngheață. Deasupra apei înghețate pui o monedă de orice fel și lași paharul în continuare în congelator.

La întoarcerea ta acasă verifică unde se află moneda. Dacă se află exact unde ai pus-o sau undeva la mijlocul paharului și apa e încă înghețată, înseamnă că nu au avut loc întreruperi de electricitate, conform Antena 3. Dacă moneda se află la fundul paharului și apa a înghețat din nou ar trebui să arunci mâncarea pe care o aveai în frigider pentru că au avut loc întreruperi de curent care au afectat capacitatea frigiderului de păstrare a prospețimii alimentelor.

Metoda este una sigură. Dacă moneda a ajuns pe fundul paharului înseamnă că frigiderul nu a primit curent mai mult de 48 de ore.

Comentarii: