LIFESTYLE

Rona Hartner are cancer în stadiul al treilea! În loc să se pregătească de nuntă, actrița acuzată că ar fi fost amanta președintelui Emil Constantinescu face citostatice

În urmă cu nici două luni, după ce făcuse turul televiziunilor la braț cu viitorul ei soț, un dj francez, Rona Hartner șoca pe toată lumea cu imaginile oferite fanilor de pe un pat de spital.

Îndrăgita actrița spunea atunci pe Facebook cum s-a simțit dintr-o dată balonată și extrem de obosită după filmările la show-ul de la Antena 1 și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca.

Medicii nu i-a permis să plece, după un control amănunțit, ba au programat-o la operație în trei zile. O operație prin care i s-a îndepărtat o tumoră la colon. Rona Hartner, actriță cu multe premii la festivaluri de filme artistice și cântăreață, a renunțat atunci la o serie de concerte programate.

 

Citește și: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

 

La tratament în Franța

Rona Hartner a primit teribila veste în Franța, țară unde trăiește de foarte mulți ani. Medicii i-au pus teribilul diagnostic: cancer la colon!

Cunoscută pentru spiritul de luptătoare și ca persoană cu mare aplecare spre credință, actrița încearcă încearcă să-și păstreze optimismul: „Oncologul mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu.”, a mărturisit Rona Hartner, la Antena Stars.

 

S-a păstrat castă pentru căsătorie

Nenorocirea a lovit-o pe Rona Hartner în cel mai frumos moment al existenței ei. La 46 de ani, actrița a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Herve, și urmează să se cunune pe 19 mai cu dj-ul francez. La vară, cuplul plănuiește o nuntă pe plajă, pe Coasta de Azur.

Despre relația cu viitorul soț, excentrica actriță a șocat pe toată lumea când a povestit că ea și Herve sunt de la început într-o stare de castite. De altfel, a susținut că s-a păstrat așa mai bine de 10 ani și s-a rugat la Dumnezeu să primească un bărbat care să fi pe aceeași lungime de undă cu ea.

Rona a mai fost căsătorită cu actorul argentinian Rocco Sedano cu care are o fiică, Sumalya.

 

Presupusul amantlâc cu Emil Constantinescu era să o bage după gratii!

Rona Hartner a devenit extrem de cunoscută în România după marele scandal din anii 90, când s-a spus că ar fi o relație amoroasă cu președintele de atunci al țării, Emil Constantinescu.

Actriţa nu a recunoscut niciodată că ar fi avut vreo idilă cu fostul președinte. Iar de curând, a povestit că a aflat și ea, într-un târziu, că a picat victima unui scenariu pus la cale de o fostă prietenă, regizoare, care i-a vândut răposatului Corneliu Vadim Tudor un fals jurnal.

„Scandalul era să mă bage în rahat, era să mă bage după gratii. Emil Constantinescu nu m-a ameninţat, dar m-am trezit cu consilierul prezidenţial la uşă“, a mărturisit Rona într-un interviu pentru Click.

Ulterior, artista a aflat că și Vadim și-a dat seama că a fost păcălit. S-au întâlnit întâmplător în avion, la un moment dat, iar tribunul i-a spus că imediat ce a dibuit că a fost tras pe sfoară, i-ar fi cerut respectivei și banii înapoi. Onoarea Ronei a rămas însă, ca-n Caragiale, ”nereperată”, deși toți acuzații au negat și nimeni nu a găsit vreo altă probă, decât presupusul  jurnal și câteva poze când actrița și președintele dansau, spune ea, la un eveniment unde trebuia să facă pe gazda.

 

Comentarii: