LIFESTYLE

Rona Hartner, divorț neașteptat în showbizz: ”Ne-a pus și nouă capac pandemia!”

Nimeni nu s-ar fi așteptat să audă așa ceva. Rona Hartner s-a măritat cu Herve Camilleri, un dj francez mai tânăr cu 1O ani decât ea, și părea că și-a găsit sufletul pereche.

Amândoi nonconformiști, au făcut nuntă în stil românesc pe Coasta de Azur, în ciuda faptului că ea trăia momente dramatice. Herve i-a stat alături și când s-a operat de cancer și în perioada tratamentului și se părea că nimic nu va distruge legătura dintre ei.

Dar surpriză. După o vreme, a lipsit de pe rețelele de socializare, Rona Hartner a anunțat divorțul de soțul ei la Pro TV, în direct. Vedeta a dezvăluit că ea și Herve Camilleri sunt separați și că hotărârea este deja luată.

”Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ideea e următoarea, nu o să dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat.

Deci n-o să afle nimeni niciodată nimic. Singura chestia e că dacă asta e singura soluție, asta e, e singura soluție și atât. Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata, nu mai dau altă declarație, a spus Rona Hartner la Pro TV.

CITEȘTE ȘI: Semnele care îţi arată că eşti într-o relație PERICULOASĂ

Au făcut Paștele separat

Rona Hartner și-a stăpânit cu greu lacrimile când a mărturisit că s-a despărțit de mult mai tânărul ei soț.
”De Paște nu am fost împreună. A fost un Post mai dificil și cred că misiunea pe care o aveam împreună avea nevoie de noi să fim un pic mai puternici.

ȘI poate că nu am fost, așa că eu continui această misiune, pentru că eu consider că Dumnezeu mă iubește foarte tare, dar asta e situația. Drumurile noastre s-au despărțit”, a mai spus actrița la Pro TV.

 

 

Comentarii: