LIFESTYLE

Rona Hartner face dezvăluiri-șoc! A ținut asta ascuns până acum, dar vrea să scrie o carte: `Am fost hărțuită de regizori, am fost și agresată!`

sursa: Pro TV

Rona Hartner este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de filme artistice, de festivaluri, cum se spune. Este și o prezență solară, constantă, în diverse emisiuni de divertisment, o persoană deschisă, care probabil n-a spus ”nu” niciunui jurnalist atunci când a fost solicitată pentru interviuri sau apariții.

În schimb, actrița stabilită de decenii în Franța a avut tăria să spună ”nu” cuiva. Și a avut de suferit, deși nu își dorește să se plângă. „Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte, despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare. Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm”, a declarat actrița pentru impact.ro.

CITEȘTE ȘI: INVENȚIA uimitoare a unei românce: un material care poate obţine electricitate din corpul uman

Iar Rona chiar trebuie crezută pe cuvânt. Pentru ce a trăit ea până la 5o de ani e cât pentru mai multe vieți. De la divorțuri, așa-zis-ul sex gate cu Emil Constantinescu, și lupta cu cancerul. „De fiecare dată, când am fost la un pas de moarte, mâna lui Dumnezeu m-a scos de acolo. Oamenii se tem de moarte pentru că nu știu ce este după aceea. Este viață veșnică. Dacă înainte de moarte ne spovedim, ni se iartă păcatele, când facem un rău. Dacă avem o familie credincioasă, care se roagă pentru noi, Purgatoriul se termină la un moment dat.

Pe pământ avem tentația de a face o greșeală, în Rai niciun păcat nu intră. Trebuie să citim Biblia, credința ne ajută să cunoaștem ce va fi după moarte. Nimeni nu vrea să plece de aici, se crede că aceasta este singura noastră realitate. Dar, în Rai, e mult mai bine. Oamenii parcă se tem însă și de ceea ce cred că este mult mai bine, parcă vor să rămână în confortul lor…”, a mai spus actrița.

Comentarii: