LIFESTYLE

Cine să-i mai înțeleagă? Ilie Năstase își contrazice soția care susținea că `nu așa arată o căsnicie`: `Cum să scârție căsătoria noastră? Suntem bine!`

Deunăzi, Ioana Năstase arunca din nou lumea mondenă în aer. Ilie nu i-a dat nicio floare de 8 martie, ba mai mult, se plângea că lucrurile n-ar fi tocmai roz în mariajul lor.

„Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie. O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual”, a spus Ioana pentru Click.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Însă Ilie Năstase, la doar câteva zile de la declarațiile nevestei, a părut surprins. „Îi cumpăr în fiecare zi flori soției mele, nu trebuie să aștept ziua de 8 martie să îi cumpăr trandafiri albi, așa cum îi plac ei. Cum să scârțâie căsătoria noastră? Cum să divorțăm? Am citit și eu prin presă asta. Nu este adevărat, noi ne înțelegem foarte bine, nici vorbă de separare, pentru că noi suntem bine”, a spus Năstase, tot în Click!

Fostul sportiv a ținut să explice ce anume s-a întâmplat și cum au stat lucrurile cu adevărat de Ziua Femeii: „Atunci de 8 martie se grăbea să ajungă la cal, și așa a fost să fie cu florile. Acolo îi place ei se relaxează. Pe cine să aibă doamnă Ioana? Nu are pe nimeni, îl are pe calul Cezărică și cam atât, că așa îl cheamă. Eu merg mereu acolo și știu ce face ea, nu este cu nimeni (cu un alt bărbat, n.r.)”, a mai precizat Năstase.

 

 

 

 

 

Comentarii: